O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay PBZ Card Business Account
Visa Revolving

Visa Revolving kartica Vam omogućuje da bezbrižno uživate u svim svojim aktivnostima uz apsolutnu financijsku fleksibilnost i slobodu.

Visa Revolving savršeno se prilagođava Vašem životnom stilu uz mogućnost otplate troškova dinamikom osobnih financijskih prilika korištenjem revolving kredita. Koristite je uz osobni kreditni limit, ovisno o Vašim kreditnim sposobnostima i prihodima, uz minimalnu mjesečnu otplatu kredita od 5% ili 18 eura.

Prihvaćena je na više od 100.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i više od 91 milijun prodajnih mjesta u 195 zemalja svijeta.

Mnoge online usluge poput MyWay aplikacije i e-računa čine Vašu svakodnevicu jednostavnijom.

 

 

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.