O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay PBZ Card Business Account
Visa kartica sa srcem

Uz Visa karticu sa srcem činite dobro svaki dan! Svakom kupnjom putem ove kartice, PBZ Grupa donira 1 kunu za projekt "Činim dobro svaki dan".

Svakom kupnjom Visa karticom sa srcem podupirete projekte: "Srcem za djecu s malignim bolestima“ i „Pomozimo oboljelima od rijetkih bolesti“ Ministarstva zdravstva te "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi" Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Prikupljena sredstva doniraju se domovima socijalne skrbi i bolnicama diljem Hrvatske kako bi se kupila potrebna oprema i medicinski uređaji.

Vaša Visa kartica sa srcem prihvaćena je na više od 100.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i više od 61 milijun prodajnih mjesta u 195 zemalja svijeta, a donosi Vam financijske pogodnosti poput obročne otplate bez kamata i naknada te potrošnje bez unaprijed određenog limita.

Mnoge online usluge poput MyWay aplikacije, e-računa i e-info usluga čine Vašu svakodnevicu jednostavnom.

Visa kartica sa srcem uključuje i 24- satno osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.

U slučaju potrebe za ažuriranjem dokumentacije u svrhu ispunjavanja zakonske obveze te dostavljanja iste, dostupni su obrasci na hrvatskom i engleskom jeziku.

Želite li kao osnovni korisnik osobne kartice dati punomoć trećem ili dodatnom korisniku da može dobiti uvid u vaše osobne podatke te tražiti njihov ispravak i izmjenu, možete to učiniti putem obrasca koji se nalazi ovdje. Ispunjeni obrazac nam pošaljite putem web forme.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.