O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA
My Way PBZ Card Business Account Zahtjev za odgodu plaćanja
Visa kartica sa srcem

Uz Visa karticu sa srcem činite dobro svaki dan! Svakom kupnjom putem ove kartice, PBZ Grupa donira 1 kunu za projekt "Činim dobro svaki dan".

Svakom kupnjom Visa karticom sa srcem podupirete projekte za djecu i mlade: "Praćenje djece s neurorizicima" Ministarstva zdravstva te "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Prikupljena sredstva doniraju se domovima socijalne skrbi, dječjim bolnicama te pedijatrijskim odjelima bolnica diljem Hrvatske kako bi se kupila razna oprema i medicinski uređaji za bolje sutra djece koja rastu uz nas.

Vaša Visa kartica sa srcem prihvaćena je na više od 55.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i više od 61 milijun prodajnih mjesta u 195 zemalja svijeta, a donosi Vam mnoge financijske pogodnosti poput potrošačkih kredita bez jamaca i učešća, mogućnost obročne otplate bez kamata i naknada te potrošnje bez unaprijed određenog limita.

Mnoge online usluge poput My Way aplikacije, e-računa i e-info usluga čine Vašu svakodnevicu jednostavnom.

Visa kartica sa srcem uključuje i 24- satno osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, a za dodatnu sigurnost prilikom putovanja možete se osloniti na uslugu Global Assist.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka