O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account
Premium Visa Infinite

Uz Premium Visa Infinite karticu ekskluzivne usluge nemaju granica, baš kao niti Vaše želje i snovi.

Premium Visa Infinite kartica Vam uz financijske pogodnosti poput obročne otplate bez kamata i naknada te potrošnje bez unaprijed određenog limita, donosi i niz premium pogodnosti kao što su Premium Card Service, Premium Travel Service, Priority Pass i druge pogodnosti.

Mnoge online usluge poput MyWay aplikacije i e-računa čine Vašu svakodnevicu jednostavnom, a program nagrađivanja Premium Rewards svaku kupnju posebnom.

Premium Visa Infinite karticu ćete rado ponijeti sa sobom na svako putovanje jer Vam uz osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) pruža i putno osiguranje, Priority Pass i grupnu policu pomoći na putovanju.

Za jedinstvene doživljaje uz ekskluzivan tretman diljem svijeta tu su Concierge usluge koje će Vam osigurati:

  • ulaznice za kazališta, koncerte, modne revije, sportske događaje i razne svečanosti
  • mjesta u restoranima
  • isporuku darova
  • prijevoz taksijem, a u posebnim prilikama i limuzinom.

 

Kao korisniku Premium Visa Infinite kartice dostupna Vam je Premium Visa Prepaid kartica koja je idealna za kontrolu nad troškovima, za još sigurnije online kupnje i kupnje u inozemstvu kao i za svakodnevna plaćanja.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.