Kad bi vaše cipele same mogle birati, kamo bi najradije otputovale?

"Idem kamo me noge odnesu" često je šaljiv odgovor svih ljubitelja putovanja na pitanje "Kamo putuješ?". No, zamislite kad bi to bilo ostvarivo… Zamislite da se u ulozi planera vašeg sljedećeg putovanja nađu - vaše cipele! Kad bi vaše cipele same mogle birati, kamo bi najradije otputovale?

A sad zamislite da vam priča o putovanju vaših cipela može donijeti i atraktivnu nagradu - poklon-bon za kupnju cipela ili modnih dodataka, ili wellness vikend iz ponude Jumbo Travel Servicesa. Upravo to su nagrade kojima Transport Footwear i Jumbo Travel Services nagrađuju autore najkreativnije priče pod nazivom "Kad bi vaše cipele same mogle birati, kamo bi najradije otputovale?". Kako bi sudjelovali u nagradnom natječaju, autori trebaju napisati priču dužine maksimalno 1.800 znakova i u njoj opisati kako bi izgledalo zamišljeno putovanje po odabiru omiljenog para njihovih cipela - kamo bi one otputovale, s kim bi se družile, koje bi znamenitosti razgledavale i slične detalje.

Nagradni natječaj traje od 30. ožujka do 19. travnja 2010. godine. Natjecatelji mogu birati za koju će se nagradu natjecati pa tako Jumbo Travel Services troje natjecatelja nagrađuje poklon-bonom u iznosu od 1.000 kuna za kupnju u bilo kojoj Transport Footwear ili Miss Sixty Accessories trgovini u Hrvatskoj, dok Transport Footwear troje natjecatelja nagrađuje  wellness vikendom za dvije osobe iz ponude Jumbo Travel Servicesa. Priče je potrebno poslati na adrese pr@transport-footwear.com (za wellness vikend) ili natjecaj@jumbo-travel.hr (za poklon-bon) najkasnije do 19. travnja, a svi detalji akcije dostupni su na stranicama www.transport-footwear.com i www.jumbo-travel.hr.

Ovaj natječaj prati i poseban poklon za svakog kupca u trgovinama Transport Footwear i Miss Sixty Accessories u Hrvatskoj od 31. ožujka do 19. travnja 2010. godine - poklon-bon Jumbo Travel Servicesa u iznosu od 200 kuna za Tečajeve stranih jezika u inozemstvu - grupni polasci 2010.