O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

Pravila kreativnog natječaja American Express vas vodi na Crnčićevu retrospektivu

PBZ Card d.o.o. donosi Pravila kreativnog natječaja American Express vas vodi na Crnčićevu retrospektivu.

Članak 1.

Priređivač kreativni natječaj American Express vas vodi na Crnčićevu retrospektivu (u daljnjem tekstu: Kreativni natječaj) priređuje u cilju promocije brenda American Express, a odvija se isključivo putem eNovosti American Expressa.

Članak 2.

Kreativni natječaj se održava u razdoblju od 29. veljače do 3. ožujka 2016. Pred korisnike se postavlja kreativni zadatak: u tekstu do 500 znakova (uključujući razmake) potrebno je napisati kako doživljavaju Crnčićeva djela. Natječaj traje do ponoći 3. ožujka ove godine, a tri najkreativnija odgovora bit će nagrađena ulaznicama za izložbu Mencija Clementa Crnčića – retrospektiva u zagrebačkoj Galeriji Klovićevi dvori. Korisnici svoja rješenja zadatka u vidu teksta do maksimalno 500 znakova, uključujući razmake, trebaju dostaviti na e-mail adresu novosti@pbzcard.hr najkasnije do ponoći 3. ožujka 2016. godine. Uz rješenje kreativnog zadatka, korisnici navode svoje ime i prezime, adresu i telefonski broj. U zadatku se biraju tri dobitnika nagrade. Imena dobitnika nagrade bit će objavljena 9. ožujka 2016. godine nakon 14 sati na web stranici PBZ Carda (www.pbzcard.hr)

Članak 3.

Pravo na sudjelovanje u Kreativnom natječaju i pravo na nagradu imaju korisnici American Express kartica u Republici Hrvatskoj. Pravo na sudjelovanje u Kreativnom natječaju ostvaruje se slanjem kreativnog rješenja, uključujući ime i prezime, adresu i telefonski broj korisnika, na e-mail novosti@pbzcard.hr. Prijava koja ne sadrži sve navedene podatke smatrat će se nevažećom.

Najkreativnija rješenja prema ocjeni priređivača natječaja bit će nagrađena u vrijeme definirano propozicijama. Korisnik može osvojiti najviše jednu nagradu tijekom trajanja natječaja. Ako u bilo kojem trenutku organizator posumnja da sudionik zlorabi mehaniku natječaja, zadržava pravo isključenja korisnika iz natječaja. Zlorabljenjem mehanike natječaja smatra se, ali nije isključivo ograničeno na:

  • prijavljivanje komentara koji nisu autorski ili za koje se nema pravo korištenja;
  • prijavljivanje komentara ili fotografije uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, na kojima se spominju javne ličnosti, ističu se vjerski simboli, simboli mržnje ili uvredljivi motivi.

Priređivač natječaja zadržava pravo konačne odluke o diskvalifikaciji korisnika za slučajeve kršenja pravila natječaja, te neetičke slučajeve koje u pravilniku nije predvidio. Organizator zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja te njihovih sudionika.

Članak 4.

Sudionik koji sudjeluje u Kreativnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila te je suglasan s ovim pravilima i uvjetima korištenja.

Članak 5.

U Kreativnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i njihova uža obitelj.

Članak 6.

Odabiru se tri (3) dobitnika nagrade. Ukupan fond nagrada za kreativni natječaj sastoji se od:

3 x dvije ulaznice za izložbu Clement Menci Crnčić – retrospektiva, koja je izložena u Galeriji Klovićevi dvori, Jezuitski trg 4, Zagreb od 16.2. do 8.5. 2016. godine + 3 x dva plakata B1 veličine + 3 x dva kataloga spomenute izložbe.

Svaka pojedina nagrada sastoji se od:

1 x 2 ulaznice za izložbu Clement Menci Crnčić – retrospektiva, koja je izložena u Galeriji Klovićevi dvori, Jezuitski trg 4, Zagreb od 16.2 do 8.5. 2016. godine; 1 x 2 plakata B1 veličine te 1 x 2 kataloga sa spomenute izložbe.

Nagrade nisu prenosive, niti zamjenjive za neke druge nagrade.

Članak 7.

Imena dobitnika bit će objavljena 9. ožujka 2016. godine nakon 14 sati na web stranici PBZ Carda (www.pbzcard.hr).

Članak 8.

Ulaznice za izložbu bit će poslane dobitnicima najkasnije u roku od 30 dana od objave dobitnika na adresu navedenu u prijavi, dok će dobitnici plakate i kataloge osvojene u kreativnom natječaju preuzimati u Galeriji Klovićevi dvori prilikom posjeta izložbe. Ako dobitnici nagrade iste ne preuzmu, bit će pozvani da istu preuzmu u prostorijama priređivača u daljnjem roku od 15 dana. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na istu.

Članak 9.

Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom potvrde o preuzimanju nagrade prestaju sve daljnje obveze priređivača prema dobitniku nagrade.

Članak 10.

U slučaju da se u Kreativni natječaj uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u kreativnom natječaju sudjelovalo sudionika.

Članak 11.

Kreativni natječaj može se prekinuti, otkazati ili staviti u stanje mirovanja samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Nagradnog natječaja biti obaviješteni putem eNovosti ili web stranica PBZ Carda. Organizator zadržava pravo promjene pravila ako nastupe situacije za koje smatra da iziskuju neke promjene u pravilima natječaja.

Članak 12.

Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju sudionici pristaju na objavu njihovih podataka (imena i prezimena) i ovlašćuju Priređivača da koristi njihove osobne podatke bez prava na bilo kakvu naknadu, u svrhu javne objave rezultata nagradne igre, kako prilikom dodjele nagrada, tako i u objavi reportaža ili sličnih materijala vezanih uz nagradnu igru.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr