O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay PBZ Card Business Account

PBZ Card sponzor

Predstavljene brojne akcije i događanja ovogodišnjeg dm green city projecta

"Naša je zadaća brinuti o zaštiti okoliša i prirode. Ne zato što je to samo sebi svrha, nego zbog čovjeka kojem je to životni prostor" - sažeta je poruka zamjenika ministra zaštite okoliša i prirode Hrvoja Dokoze, s ovogodišnje press konferencije dm green city projecta, održane 22. veljače u Hrvatskim vodama, u Zagrebu. Svoje odgovorno promišljanje uloge tvrtke i pojedinca u zaštiti okoliša potvrdio je i PBZ Card, podržavši, kao njegov sponzor, drugu godinu za redom ovaj projekt. Osim gosp. Dokoze press konferenciji su prisustvovali brojni uzvanici, organizatori, sponzori i istaknuti pojedinci koji podržavaju ovaj projekt: idejni začetnik projekta Marko Lasić Nered, predstavnici dm-a, PBZ Carda, Hrvatskih voda, Ministarstva zaštite okoliša i prirode, Dinaridi-DISKF, jedan od najpoznatijih hrvatskih alpinista i putopisaca Stipe Božić te brojni drugi.

dm green city project traje već četiri godine, a svake godine u fokus stavlja jedan od prirodnih bogatstava koji ujedno te godine obilježava i cijela međunarodna zajednica, tako je u ovoj, Međunarodnoj godini vode fokus stavljen na vodu, a brojne aktivnosti koje će popratiti ovogodišnje izdanje ove ekološke inicijative bit će vezane uz čišćenje, edukaciju i očuvanje ovog prirodnog bogatstva.

Jedna od glavnih aktivnosti je dm H2O turneja, čiji cilj je educirati građane o važnosti voda i uključiti ih u očuvanje hrvatskih vodnih bogatstava. U sklopu ove turneje u ožujku će biti velike akcije čišćenja vodenih površina "Očistimo hrvatske vode zajedno". Zajedno s udrugom Dinaridi-DISKF i lokalnom zajednicom čistit će se vodene površine u pet hrvatskih gradova: Šibeniku, Karlovcu, Osijeku, Varaždinu i Zagrebu i to: Banj (Šibenik), Foginovo kupalište (Karlovac), Gradska luka (Osijek), gradsko jezero Aquacity (Varaždin) te zagrebačka Savica.

Prije velike akcije čišćenja građani će moći uživati u zabavno-edukativnim događanjima koja će promovirati važnost očuvanja vode te ih motivirati da se pridruže akciji čišćenja u njihovom susjedstvu. U suradnji s Hrvatskim vodama i njihovim programom pokretnog laboratorija, dm H2O turneja organizira niz zabavnih radionica za najmlađe, pripadnike lokalnih eko škola koje će i ove godine sudjelovati u eko akciji dm green city projecta ˝Zeleni korak". Također, posjetitelji će se s instruktorima ronjenja iz udruge Dinaridi-DISKF moći upoznati s aktivnošću ronjenja. Projekt će podržati i dm s nizom akcija edukativno-zabavnog sadržaja koje će nam približiti koliko je voda bitna za naš planet, za Hrvatsku i naš organizam.

Na konferenciji su najavljene i druge aktivnosti dm green city projecta poput obilježavanja Dana planete Zemlje u travnju, velikog lifestyle događanja s najpoznatijim hrvatskim dizajnerima u svibnju te dm ženske utrke u lipnju na kojoj će natjecateljice zajedno s dm-om širiti poruke o važnosti kretanja i pijenja vode za zdravlje. I ove godine akcijom skupljanja papira u osnovnim i srednjim školama diljem Hrvatske "Zeleni korak", dm green city project uključit će i naše najmlađe u ekološki odgovorno djelovanje, a nagradu za najuspješniju školu osigurat će PBZ Card. "Najuspješniju školu, odnosno razred nagradit ćemo izletom u jedan od naših nacionalnih parkova ili parkova prirode, kako bi se i tom prilikom uvjerili u ljepote prirode i važnosti njezinog očuvanja", istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda. Projekt završava dodjelom dm green city nagrada kojima će se odati priznanje najistaknutijim pojedincima, tvrtkama i organizacijama koje su ostvarile posebne rezultate u očuvanju i zaštiti okoliša.

Želite li se zabaviti, učiti i učiniti nešto korisno, pridružite se akciji "Očistimo hrvatske vode zajedno" ili nekom drugom događanju iz bogatog programa ovogodišnjeg dm green city projecta. Saznajte više na http://www.dmgreencity.com.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr