O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

PBZ Card d.o.o. donosi Pravila kreativnog natječaja "Okusi Kinu uz PBZ Card, putničku agenciju"

Članak 1.

Priređivač priređuje kreativni natječaj "Okusi Kinu uz PBZ Card, putničku agenciju" (u daljnjem tekstu: Kreativni natječaj) u cilju promocije PBZ Card, putničke agencije, a odvija se isključivo putem eNovosti American Expressa.

Članak 2.

Kreativni natječaj se održava u razdoblju od 9. do 15. ožujka 2018. godine. Pred korisnike se stavljaju dva zadatka:

1) odgovoriti točno na nagradno pitanje: S kojom zrakoplovnom kompanijom PBZ Card, putnička agencija organizira grupno putovanje u Kinu?

2) ispuniti kreativni zadatak: navesti, u vidu teksta do maksimalno 500 znakova, uključujući razmake, kineske znamenitosti koje želite posjetiti i zašto.

Natječaj traje do ponoći 15. ožujka 2018. godine, a korisnik koji točno odgovori na nagradno pitanje te pošalje najkreativniji odgovor na zadatak bit će nagrađen besplatnim grupnim putovanjem u Kinu za jednu osobu, a sve prema programu putovanja PBZ Carda putničke agencije pod nazivom "Tura po Kini", koji je sastavni dio ovih Pravila,  u trajanju od 11 dana /8 noćenja na jednom od polazaka:

 • 29.03. do 08.04.2018. godine
 • 26.04. do 06.05.2018. godine
 • 21.06. do 01.07.2018. godine
 • 08.08. do 18.08.2018. godine.

Korisnici svoja rješenja zadanih zadatka trebaju dostaviti na e-mail adresu novosti@pbzcard.hr najkasnije do 15. ožujka 2018. godine. Uz odgovor i rješenje zadatka korisnici navode svoje ime i prezime, adresu, telefonski broj i e-mail adresu. U Kreativnom natječaju se bira jedan dobitnik nagrade. Ime dobitnika nagrade bit će objavljeno u ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine nakon 14 sati na web stranici PBZ Carda (www.pbzcard.hr).

Članak 3.

Pravo na sudjelovanje u Kreativnom natječaju i pravo na nagradu imaju korisnici American Express kartica u Republici Hrvatskoj. Pravo na sudjelovanje u Kreativnom natječaju ostvaruje se slanjem odgovora na nagradno pitanje i kreativnog rješenja, uključujući ime i prezime, adresu, telefonski broj i e-mail adresu korisnika, na e-mail novosti@pbzcard.hr. Prijava koja ne sadrži sve navedene podatke smatrat će se nevažećom.

Najkreativnije rješenje prema ocjeni priređivača natječaja bit će nagrađeno u vrijeme definirano propozicijama. Korisnik može osvojiti najviše jednu nagradu tijekom trajanja natječaja. Ako u bilo kojem trenutku organizator posumnja da sudionik zlorabi mehaniku natječaja, zadržava pravo isključenja korisnika iz natječaja. Zlorabljenjem mehanike natječaja smatra se, ali nije isključivo ograničeno na:

 • prijavljivanje komentara koji nisu autorski ili za koje se nema pravo korištenja;
 • prijavljivanje komentara ili fotografije uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, na kojima se spominju javne osobe, ističu se vjerski simboli, simboli mržnje ili uvredljivi motivi.

Priređivač Kreativnog natječaja zadržava pravo konačne odluke o diskvalifikaciji korisnika za slučajeve kršenja pravila natječaja, te neetičke slučajeve koje u pravilniku nije predvidio. Organizator zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja te njihovih sudionika.

Članak 4.

Sudionik koji sudjeluje u Kreativnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila te je suglasan s ovim pravilima i uvjetima korištenja.

Članak 5.

U Kreativnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i njihova uža obitelj.

Članak 6.

Priređivač Kreativnog natječaja odabire jednog dobitnika nagrade. Ukupan fond nagrada za Kreativni natječaj sastoji se od:

 • jednog putovanja u Kinu za jednu osobu u trajanju od 11 dana/8 noćenja, na jednom od polazaka:
 • 29.03. do 08.04.2018. godine
 • 26.04. do 06.05.2018. godine
 • 21.06. do 01.07.2018. godine
 • 08.08. do 18.08.2018. godine

uključujući povratni prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa) iz Zagreba do Šangaja i iz Pekinga do Zagreba; smještaj u hotelima s četiri zvjezdice na osnovi 8 noćenja s doručkom i večerama u lokalnim restoranima prema Programu putovanja; prijevoz noćnim vlakom u spavaćim kolima prvog razreda u kabinama s četiri ležaja prema Programu putovanja; transfere, razglede i ulaznice za lokalitete prema Programu putovanja u pratnji lokalnog vodiča na engleskom jeziku; pratitelja putovanja iz Zagreba na hrvatskom jeziku; ishođenje kineske vize; pripremu i organizaciju putovanja i jamčevinu te pristojbe zračnih luka.

 • Program putovanja "Tura po Kini" sastavni je dio ovih Pravila.

Nagrada ne uključuje: piće uz obroke, napojnice lokalnim davateljima usluga (u Kini su uobičajene napojnice za lokalne vodiče, vozače autobusa i hotelsko osoblje, otprilike 3 eura po osobi i danu), osobne troškove, putno osiguranje (zdravstveno osiguranje, osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja).

Dobitnik je dužan o vlastitom trošku pribaviti i posjedovati valjane putne isprave za cijelo vrijeme trajanja putovanja.  Putovnica treba vrijediti još najmanje 8 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Organizator putovanja ne jamči ishođenje vize.

Dobitnik nagrade ne može prenijeti osvojenu nagradu na drugu osobu niti je zamijeniti za neku drugu nagradu kao niti mijenjati odabrani  termin putovanja između ponuđenih iz čl. 6. ovih Pravila. Ukoliko dobitnik ne iskoristi osvojenu nagradu bez obzira  je li o tome prije obavijestio PBZ Card ili ne, PBZ Card mu nije u obvezi isplatiti protuvrijednost iste.

Pravo promjene datuma osvojenog putovanja ima isključivo organizator putovanja, a o čemu će PBZ Card obavijestiti pravovremeno dobitnika.

U slučaju promjene datuma putovanja, za dobitnika vrijede sve ostale odredbe iz ovih Pravila.

Članak 7.

Ime dobitnika bit će objavljeno u ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine nakon 14 sati na web stranici PBZ Carda (www.pbzcard.hr), a PBZ Card će i e-mailom obavijestiti dobitnika.

Članak 8.

Priređivač Kreativnog natječaja će dobitniku poslati nagradu u vidu vaučera za putovanje na njegovu e-mail adresu.

Članak 9.

Trenutkom slanja nagrade na e-mail adresu dobitnika, prestaju sve daljnje financijske obveze priređivača prema dobitniku nagrade.

Članak 10.

U slučaju da se na Kreativni  natječaj uključi samo jedan sudionik, nagrada će se dodijeliti tom sudioniku.

Članak 11.

Kreativni natječaj može se prekinuti, otkazati ili staviti u stanje mirovanja samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Kreativnog natječaja biti obaviješteni putem eNovosti ili web stranica PBZ Carda. Organizator zadržava pravo promjene pravila ako nastupe situacije za koje smatra da iziskuju neke promjene u pravilima natječaja.

Članak 12.

Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju sudionici pristaju na objavu njihovih podataka (imena i prezimena) i ovlašćuju Priređivača da koristi njihove osobne podatke bez prava na bilo kakvu naknadu, u svrhu javne objave rezultata nagradne igre, kako prilikom dodjele nagrada, tako i u objavi reportaža ili sličnih materijala vezanih uz Kreativni natječaj.

 

Program putovanja Tura po Kini

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr