O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay PBZ Card Business Account

PBZ Card d.o.o. donosi Pravila kreativnog natječaja "LOT i PBZ Card Travel Vas vode u Poljsku"

Članak 1.

Priređivač priređuje kreativni natječaj "LOT i PBZ Card Travel Vas vode u Poljsku" (u daljnjem tekstu: Kreativni natječaj) u cilju promocije PBZ Card, putničke agencije, a odvija se isključivo putem eNovosti American Expressa. 

Članak 2.

Kreativni natječaj se održava u razdoblju od 13. do 21. 06.2019. godine. Pred korisnike se stavljaju dva zadatka:

1) odgovoriti točno na nagradno pitanje: Koliko godina slavi LOT?

2) ispuniti kreativni zadatak: navesti, u vidu teksta do maksimalno 500 znakova, uključujući razmake, poljski grad koji želite posjetiti i zašto.

Natječaj traje do ponoći 21.06. 2019.  godine, a dva korisnika koji točno odgovore na nagradno pitanje te pošalju najkreativnije odgovore na zadatak bit će nagrađeni po jednom besplatnom povratnom zrakoplovnom kartom ekonomske klase LOT Polish Airlinesa na letovima iz Zagreba u jedan odabrani poljski grad (Varšava, Katowice, Krakov, Szczecin, Wroclaw, Poznan, Gdanjsk), s uključenim pristojbama zračnih luka, pićem za trajanja leta (voda, kava, čaj), jednim komadom predane prtljage do 23 kg (maksimalnih dimenzija do 158 cm) te jednim komadom ručne prtljage do 8 kg (dimenzije do 118 cm). Nagrada je iskoristiva za putovanje do 15.11.2019. (ovisno o redu letenja i raspoloživosti mjesta na letu, minimalan boravak u odredištu treba biti jedan vikend). Nakon izdavanja zrakoplovnih karata, nisu moguće promjene (datuma, prezimena itd.).

Sljedećih devet (9) dobitnika dobit će LOT-ov poklon paket (keramička LOT šalica), koji će im poštom dostaviti LOT.

Nije moguća zamjena nagrada za druge zrakoplovne karte, druge darove niti za financijski ekvivalent.

Korisnici svoja rješenja zadanih zadatka trebaju dostaviti na e-mail adresu novosti@pbzcard.hr najkasnije do 21.06.2019.  godine. Uz odgovor i rješenje zadatka korisnici navode svoje ime i prezime, adresu, telefonski broj i e-mail adresu. U Kreativnom natječaju se bira jedanaest (11) dobitnika nagrade. Imena dobitnika nagrada bit će objavljena u četvrtak, 27.06. 2019.  godine nakon 14 sati na web stranici PBZ Carda (www.pbzcard.hr). Dobitnici LOT-ovih poklon paketa su suglasni da se njihovi podaci dostave u LOT, kako bi im se isporučile nagrade.

Članak 3.

Pravo na sudjelovanje u Kreativnom natječaju i pravo na nagradu imaju korisnici American Express kartica u Republici Hrvatskoj. Pravo na sudjelovanje u Kreativnom natječaju ostvaruje se slanjem odgovora na nagradno pitanje i kreativnog rješenja, uključujući ime i prezime, adresu, telefonski broj i e-mail adresu korisnika, na e-mail novosti@pbzcard.hr. Prijava koja ne sadrži sve navedene podatke smatrat će se nevažećom.

Najkreativnija rješenja prema ocjeni priređivača natječaja bit će nagrađena u vrijeme definirano propozicijama. Korisnik može osvojiti najviše jednu nagradu tijekom trajanja natječaja. Ako u bilo kojem trenutku organizator posumnja da sudionik zlorabi mehaniku natječaja, zadržava pravo isključenja korisnika iz natječaja. Zlorabljenjem mehanike natječaja smatra se, ali nije isključivo ograničeno na:

  • prijavljivanje komentara koji nisu autorski ili za koje se nema pravo korištenja
  • prijavljivanje komentara ili fotografije uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, na kojima se spominju javne osobe, ističu se vjerski simboli, simboli mržnje ili uvredljivi motivi.

Priređivač Kreativnog natječaja zadržava pravo konačne odluke o diskvalifikaciji korisnika za slučajeve kršenja pravila natječaja, te neetičke slučajeve koje u pravilniku nije predvidio. Organizator zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja te njihovih sudionika.

Članak 4.

Sudionik koji sudjeluje u Kreativnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila te je suglasan s ovim pravilima i uvjetima korištenja.

Članak 5.

U Kreativnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i njihova uža obitelj.

Članak 6.

Priređivač Kreativnog natječaja odabire jedanaest (11) dobitnika nagrade. Ukupan fond nagrada za Kreativni natječaj sastoji se od:

  1. dva puta po jedna besplatna povratna zrakoplovna karta ekonomske klase LOT Polish Airlinesa na letovima iz Zagreba u jedan odabrani poljski grad (Varšava, Katowice, Krakov, Szczecin, Wroclaw, Poznan, Gdanjsk), s uključenim pristojbama zračnih luka, pićem za trajanja leta (voda, kava, čaj), jednim komadom predane prtljage do 23 kg (maksimalnih dimenzija do 158 cm) te jednim komadom ručne prtljage do 8 kg (dimenzije do 118 cm), a nagradne zrakoplovne karte su iskoristive u razdoblju do 15.11. 2019. (ovisno o redu letenja i raspoloživosti mjesta na letu, minimalan boravak u odredištu treba biti jedan vikend)). Nakon izdavanja zrakoplovnih karata, nisu moguće promjene (datuma, prezimena itd.). Nije moguća zamjena nagrade za drugu zrakoplovnu kartu niti za financijski ekvivalent. Nagrada ne uključuje: obrok u zrakoplovu, osobne troškove, putno osiguranje (zdravstveno osiguranje, osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja). Dobitnik je dužan o vlastitom trošku pribaviti i posjedovati valjane putne isprave za cijelo vrijeme trajanja putovanja. Po izdavanju zrakoplovnih karata na ime putnika, nije moguća promjena/prijenos zrakoplovnih karata na drugu osobu.
  2. devet puta po jedan LOT-ov poklon paket (keramička LOT šalica), koji će LOT dostaviti dobitniku.

Ukoliko dobitnik ne iskoristi i /ili ne preuzme osvojenu nagradu, bez obzira  je li o tome prije obavijestio PBZ Card ili ne, PBZ Card mu nije u obvezi isplatiti protuvrijednost iste.  

Članak 7.

Imena dobitnika bit će objavljena u četvrtak, 27.06.2019. godine nakon 14 sati na web stranici PBZ Carda (www.pbzcard.hr), a PBZ Card će i e-mailom obavijestiti dobitnike.

Članak 8.

Priređivač Kreativnog natječaja će prvom i drugom dobitniku poslati nagradu u vidu zrakoplovnih karata za putovanje na njegovu e-mail adresu, a ostalim dobitnicima će LOT dostaviti LOT-ove poklon pakete.

Članak 9.

Trenutkom slanja nagrada prestaju sve daljnje financijske obveze priređivača prema dobitnicima nagrada.

Članak 10.

U slučaju da se na Kreativni  natječaj uključi manje od jedanaest (11) sudionika, nagrade će se dodijeliti tim sudionicima.

U slučaju da se u Kreativni natječaj ne uključi niti jedna osoba, nagradni fond ostaje neiskorišten.

Članak 11.

Kreativni natječaj može se prekinuti, otkazati ili staviti u stanje mirovanja samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Kreativnog natječaja biti obaviješteni putem eNovosti ili web stranica PBZ Carda. Organizator zadržava pravo promjene pravila ako nastupe situacije za koje smatra da iziskuju neke promjene u pravilima natječaja.

Članak 12.

Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju sudionici pristaju na objavu njihovih podataka (imena i prezimena) i ovlašćuju Priređivača da u svrhu provedenog nagradnog natječaja i javne objave rezultata nagradnog natječaja, koristi njihove osobne podatke bez prava na bilo kakvu naknadu, kako prilikom dodjele nagrada, tako i u objavi reportaža ili materijala vezanih uz Kreativni natječaj.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr