O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

Vrhunski spektakl

Vrhunski spektakl u Noći kazališta pod zvijezdama za korisnike The Platinum Card.

Više od tisuću uzvanika sinoć je u atraktivnim prostorima Galerije Klovićevi dvori uživalo u "Noći u kazalištu pod zvijezdama" koju je za svoje The Platinum Card korisnike i VIP uzvanike organizirao PBZ Card.

Domaćini večeri bili su Dinko Lucić, zamjenik predsjednice Nadzornog odbora PBZ Carda i  član Uprave PBZ-a, Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda i Nina Oberiter Gluhak, predsjednica Nadzornog odbora PBZ Carda, a sve uzvanike zabavljao je gost večeri Tony Cetinski.

Na večeri su se, uz brojne korisnike The Platinum Card, zabavljali i Luka Nižetić, Marko Tolja, Marija Borić, Duško Modrinić, Marijana Batinić, Petra Nižetić i brojni drugi.

Ovogodišnji The Platinum Card Party pod nazivom "Noć u kazalištu pod zvijezdama" korisnicima The Platinum Card dočarao je duh kazališne čarolije kroz nastup poznate koreografkinje i plesne umjetnice Larise Navojec, nastup sastava Jewsers, a krunu večeri predstavljala je jedinstvena izvedba Tonyja Cetinskog, koji je za ovu priliku otpjevao i nekoliko poznatih opernih arija.


The Platinum Card je najprestižnija kartica na hrvatskom tržištu koja se ističe brojnim uslugama i pogodnostima. Osnovne značajke ove kartice su eskluzivnost, sigurnost, prepoznatljivost i vrhunska usluga u zemlji i širom svijeta.

Nedvojebeno je kako su mnogi korisnici već i sami otkrili brojne pogodnosti koristeći svoju The Platinum Card na različitim mjestima i u različitim situacijama, a prigodom 7. godine pristustva The Platinum Card na našem tržištu, PBZ Card je ovu karticu obogatio dodatnim novim pogodnostima.

Korisnicima ove izuzetne kartice, dostupne samo odabranima, omogućene su brojne ekskluzivne pogodnosti, a navodimo samo neke od njih:

  • međunarodne pogodnosti zrakoplovnih kompanija - Croatia Airlines, Turkish Airlines i TAP osigurali su posebne popuste na cijene zrakoplovnih karata
  • članstvo u svjetskim programima lojalnosti kao što su Hilton Hhonors, Goldpoints, Avis, Hertz#1 Club Gold - mnogi vodeći hoteli i rent-a-car agencije imaju programe lojalnosti za svoje odabrane članove, a The Platinum Card korisnici automatski će biti uvedeni u članstvo najvišeg nivoga tako da mogu uživati u značajnim povlasticama svaki put kada putuju
  • pristup VIP lounge prostorima u zračnim lukama - uz članstvo u Priority Pass programu, dodatna pogodnost za korisnike The Platinum Card bit će mogućnost besplatnog posjeta lounge prostorijama u okviru Airport Cluba
  • pogodnosti u restorana i hotelima širom svijeta
  • program ekskluzivnih pogodnosti Svijet prestiža - ovaj puta predstavit će još bogatiju ponudu odabranih partnera, od vrijednih darova uz kupnju do VIP tretmana i usluga privatne prezentacije nakon radnog vremena.


Uz već postojeće pogodnosti, vjerujemo kako će uz ove nove, The Platinum Card svojim korisnicima učiniti životni stil jedinstvenim, elegantnim, profinjenim i punim užitka.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr