O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay PBZ Card Business Account

Veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država

Veleposlaniku Mertenu predstavljeno poslovanje jednog od najuspješnijih American Express partnera u svijetu

Zagreb, 26. ožujka 2013. - Danas je veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država u Hrvatskoj Kenneth Merten s voditeljem Odjela za gospodarstvo Thomasom Johnstonom posjetio najveću kartičnu organizaciju u Hrvatskoj PBZ Card, članicu PBZ Grupe. Ističući važnost ovog događaja, pridružio mu se predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb Božo Prka. Tijekom posjeta predsjednica Nadzornog odbora PBZ Carda Nina Oberiter-Gluhak, predsjednik Uprave Mislav Blažić te član Uprave Mario Jurišić upoznali su veleposlanika s hrvatskim kartičnih tržištem, predstavili mu poslovanje te bogat portfelj proizvoda i usluga tvrtke, njezine rezultate i brojna dostignuća, kao i izazove budućeg razvoja. Posjet ovoj tvrtki je osobit događaj budući da PBZ Card, zadužen za izdavanje i prihvat American Express kartica u Hrvatskoj, ujedno je i jedan od najuspješnijih American Express partnera u svijetu. Veliki uspjeh koje American Express brend kontinuirano ostvaruje na našem tržištu rezultat je i vrlo dobre suradnje koju tvrtka njeguje s American Express Company. Stoga upravo PBZ Card i brend American Expressa mogu poslužiti kao primjer uspješnog poslovanja jednog američkog, danas globalnog brenda na hrvatskome tržištu te dobre poslovne hrvatsko-američke suradnje.

Tvrtka PBZ Card, u vlasništvu Privredne banke Zagreb, članice Intesa Sanpaolo Grupe, osim izdavanja i prihvata American Express kartica na hrvatskome tržištu pruža i uslugu prihvata te izgradnje prodajne mreže za MasterCard i Visa kartice. S više od 2 milijuna American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron i American Express kartica te oko 70.000 prodajnih mjesta diljem Hrvatske, PBZ Card je najveća kartična organizacija u Hrvatskoj. Tvrtka nudi oko četrdeset različitih American Express, MasterCard i Visa proizvoda. 

Jedna od osobitih vrijednosti PBZ Carda je bogato znanje i iskustvo u kartičnom poslovanju. Tako je American Express, brend s najdužom tradicijom u portfelju PBZ Carda, na našem tržištu kontinuirano prisutan više od 40 godina. PBZ Card danas ima oko 500.000 izdanih American Express kartica u Hrvatskoj te više od 55.000 prodajnih mjesta American Expressa.

 Visoku kvalitetu potvrđuju i brojne domaće i međunarodne nagrade koje PBZ Card kontinuirano osvaja. Među njima se osobito ističu nagrade za American Express brend; kao što su više puta dodijeljena World Service Achiever Award za iznimnu kvalitetu usluge, Exceptional Marketing Award za brojne programe marketinških aktivnosti te Star Performer i Grand Star Performer American Expressa za izuzetna postignuća pojedinaca koje American Express dodjeljuje u oštroj konkurenciji franšiznih partnera American Expressa diljem svijeta. Među nagradama ističe se i najnovija nagrada American Expressa - Marketing Award za izvanredna marketinška i razvojna dostignuća dodijeljena Membership Rewards® kartici, koja omogućuje korištenje nagradnih Membership Rewards bodova odmah, na samom prodajnom mjestu. Ovo je prva takva kartica ne samo na hrvatskome tržištu nego i među American Express partnerima, kojih danas ima na 155 tržišta. 

###

Za dodatne informacije obratite se:

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću

Tel.: 01/ 63 63 077; mladenka.dubravac@pbzcard.hr

www.pbzcard.hr

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr