O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

Proslava 10. rođendana Membership Rewards programa

U četvrtak, 15. travnja ove godine krenut će velika proslava desetog rođendana Membership Rewards - programa lojalnosti korisnika American Express kartica u Hrvatskoj. Obilježavanje 10. obljetnice Membership Rewards programa počet će velikom nagradnom igrom "Pretvorite račune u nagrade" te će se nastaviti brojnim aktivnostima i pogodnostima za članove ovog Programa, koje će biti organizirane tijekom ove godine.

Nagrade za svaku potrošenu kunu

Membership Rewards jedan je od prvih programa lojalnosti na hrvatskome tržištu. Riječ je o Programu u kojem učlanjeni korisnici American Express kartica sakupljaju bodove za urednu potrošnju, u omjeru 1 kuna = 1 bod. Prikupljeni bodovi nikada ne zastarijevaju, a korisnik sam odlučuje kada i za što će ih potrošiti. Membership Rewards bodove moguće je iskoristiti za dar s American Express znakom ili kod odabranih partnera te ih donirati u humanitarne svrhe. Tako iz bogate ponude Membership Rewards programa korisnik može isplanirati opuštanje u odabranim restoranima i hotelima širom Hrvatske ili putovanje daleko od užurbane svakodnevice. Na raspolaganju je i velik izbor trgovačkih lanaca, knjižara, kazališta, turističkih agencija te još mnogo toga.

U prilog visokoj razvijenosti ovog Programa govori i gotovo 210.000 American Express kartica koliko ih je danas učlanjeno u Program. Također, članovi Membership Rewards programa sakupljene bodove mogu iskoristiti kod više od 120 partnera s više od 1.000 prodajnih mjesta diljem Hrvatske. Osim toga sakupljeni bodovi mogu se darovati i brojnim humanitarnim udrugama koje su uključene u ovaj Program. Tako je kroz deset godina postojanja Programa korisnicima izdano gotovo pola milijuna nagrada raznih vrsta, a raznim humanitarnim udrugama korisnici su darovali bodove u ukupnoj protuvrijednosti od gotovo 1,5 milijuna kuna.

Nagradna igra "Pretvorite račune u nagrade"

U povodu 10. rođendana Membership Rewards programa PBZ Card organizira veliku nagradnu igru "Pretvorite račune u nagrade" od 15. travnja do 30. lipnja ove godine. Članovi Programa svakom transakcijom u iznosu od 100 i više kuna na American Express kartici osvajaju jedan ulazak u nagradnu igru, a glavni zgoditak je 10.000.000 Membership Rewards bodova, koje korisnik, primjerice, može iskoristiti za odjeću, tehniku, večere u restoranima, putovanja i drugo. U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo članovi Membership Rewards programa. Sve, koji još nisu članovi Membership Rewards programa ili nisu korisnici American Express kartice, očekuje posebna pogodnost, a koju mogu iskoristiti za trajanja nagradne igre: bez plaćanja upisnine i članarine za prvu godinu korištenja American Express kartice i Membership Rewards programa. Svaki novi član Programa automatski dobiva i jedan ulazak u nagradnu igru.

Osim toga, svaka transakcija od 100 ili više kuna na prodajnim mjestima Membership Rewards partnera korisniku donosi dva ulasku u nagradu igru a transakcije dodatnog korisnika pribrajaju se transakcijama osnovnog korisnika. Ulaske u nagradnu igru članovi mogu ostvariti i otkupom Membership Rewards bodova, pri čemu jedan kupon vrijedi 3.000 bodova.

American Express na hrvatskome tržištu

American Express kartice, čiji je izdavatelj za hrvatsko tržište PBZ Card, na našem tržištu prisutne su gotovo četrdeset godina. Tijekom više desetljeća ovaj brend postao je sinonim za vrhunsku kvalitetu usluge i brojne financijske pogodnosti. Među prednostima korištenja American Express kartica svakako se ističe vrlo razvijen program lojalnosti - Memberhip Rewards. Kao potvrda izuzetne vrijednosti ovog brenda u prilog ide i i činjenica da je PBZ Card jedan od najuspješnjih franšiznih partnera American Expressa u svijetu. Danas se u portfelju PBZ Carda nalazi oko 25 različitih American Express proizvoda s oko 550.000 izdanih American Express kartica te oko 55.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj. Kontinuirano jačanje i unapređenje portfelja i usluga potvrđuju i brojne nagrade i priznanja koja je osvojio American Express, kako na razini Global Network Services American Expressa tako i na domaćem tržištu iz kojih izdvajamo "Superbrands" te titulu "Trusted Brand", koju je American Express osvojio već tri puta za redom, kao kartični brend kojem hrvatski potrošači najviše vjeruju.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr