O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

Platinum noć – Noć u kazalištu pod zvijezdama

Uz poznate arije u neponovljivoj izvedbi Tonyja Cetinskog te brojna iznenađenja večeri

Zagreb, 27. svibnja 2011. - U četvrtak, 9. lipnja u atraktivnom prostoru Galerije Klovićevi dvori, u Zagrebu s početkom u 20 sati održat će se sedmo po redu veliko tradicionalno događanje za korisnike The Platinum Card, najprestižnije kartice na našem tržištu. I za ovu Platinum noć PBZ Card će pripremiti ekskluzivan i pomno osmišljen program te vrhunski doživljaj.

Ovogodišnji The Platinum Card Party pod nazivom "Noć u kazalištu pod zvijezdama" korisnicima The Platinum Card dočarat će duh kazališne čarolije kroz nastup poznate koreografkinje i plesne umjetnice Larise Navojec, koja će izvesti baletnu točku inspiriranu filmom "Black Swan", nastup sastava Jewsers, poznatog po neobičnom spoju jazz, rock i latino ritmova, a krunu večeri činit će jedinstvena izvedba Tonyja Cetinskog, koji će za ovu priliku otpjevati nekoliko poznatih opernih arija, a nastaviti u zabavnom pop izričaju te će svojim najvećim hitovima zasigurno rasplesati publiku. Uzvanike će kroz program voditi uvijek zabavan Mirko Fodor.

Kao i svake godine PBZ Card je pripremio i vrijednu nagradu za sretnog korisnika The Platinum Card. Tako će te večeri izvučenom sretnom dobitniku PBZ Card darovati luksuzno putovanje u Beč za dvije osobe.

I ovogodišnji Platinum Party okupit će brojne uglednike iz društvenog i gospodarskog života, brojne korisnike The Platinum Card.

The Platinum Card je najprestižnija kartica na hrvatskom tržištu. Namijenjena je osobama izvanrednog poslovnog i društvenog statusa, koje mnogo putuju, vode bogat društveni i kulturni život, kupcima veće platežne moći te općenito osobama visokih zahtjeva kad je riječ o posebnim uslugama. The Platinum Card životni stil čini jedinstvenim, elegantnim, profinjenim i punim užitka.

The Platinum Card ističe se brojnim uslugama i pogodnostima, kao što su: 24-satna podrška korisnicima 7 dana u tjednu, 365 dana u godini; Platinum Travel Service - posebna služba za cjelovitu organizaciju svih vrsta putovanja prema potrebama i željama pojedinog korisnika; Platinum Concierge Service - sustav osobnih usluga kao što su najam limuzine, isporuka biranih darova, organizacija i dostava karata za kazališta, koncertna događanja, modne revije, sportske manifestacije i sl.; Svijet prestiža - program ekskluzivnih pogodnosti kod odabranih partnera, od vrhunskih hotela i restorana, preko bogate ponude turističkih agencija do salona visoke mode, hi-tech multimedijalne trgovine te fitness i spa akademije; Priority Pass - besplatna usluga koja omogućuje pristup u VIP salone i klubove u zračnim lukama diljem svijeta; Premium Platinum Emergency Assistance - program koji pomaže korisniku pri pripremi putovanja u inozemstvo, kao i u slučaju nužnosti tijekom putovanja, kao što su pokriće hitnih medicinskih troškova, pravna pomoć, putna pomoć u slučaju hitne potrebe (potraga za prtljagom, isplata gotovine); Osiguranje - posebni program osiguranja, koji, uz osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, pruža i posebne pogodnosti kod ugovaranja police životnog osiguranja. Prilikom putovanja korisnici dodatno mogu koristiti putna osiguranja kao što su kašnjenje leta i gubitak/kašnjenje prtljage, ako je karta kupljena putem The Platinum Card; Hertz#1 Club Gold - mogućnost sudjelovanja u ekskluzivnom klubu Hertz rent-a-cara, koji podrazumijeva prioritetno izdavanje vozila, bez suvišne papirologije u 40 svjetskih zračnih luka te na više od 1.000 lokacija u svijetu i druge.

Svojim korisnicima The Platinum Card nudi i klasične pogodnosti kao što su: potrošnja bez unaprijed određenog limita, podizanje gotovine, realizacija potrošačkih kredita, mogućnost obročne otplate bez kamata i naknada, zaštita u slučaju gubitka ili krađe kartice, sigurnost pri online kupnji, sudjelovanje u Membership Rewards i My Card programima, online usluga pregleda i ispisa svih troškova, My Account te brojne druge.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr