O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

PBZ grupa uručila donacije Centrima u Selcu i Kraljevici za bolje sutra djeci koja rastu uz nas

72. donacija za pomoć djeci i mladima 

PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, nastavlja intenzivno provoditi svoje aktivnosti pomaganja djeci i mladima diljem Hrvatske te je uručila dvije nove donacije u sklopu svog projekta „Činim dobro svaki dan” i Visa kartice sa srcem. Tako je Centru za pružanje usluga u zajednici Izvor iz Selca uručena donaciju u iznosu od 42.620,39 eura za rekonstrukciju, uređenje i opremanje stana za organizirano stanovanje njegovih korisnika uz povremenu podršku, a Centru za rehabilitaciju „Forticaç iz Kraljevice 29.963,56 eura za nabavku medicinskih kreveta, perilice suđa te perilice i sušilice rublja. Donacije su u ime PBZ grupe uručile Nataša Vukić, direktorica u Grupi poslova sa stanovništvom Privredne banke Zagreb, i Mladenka Dubravac, glavna koordinatorica odnosa s javnošću PBZ Carda.

„Donacija PBZ grupe omogućila nam je potpunu rekonstrukciju, uređenje i opremanje stana koji će biti namijenjen mladima za organizirano stanovanje uz povremenu podršku i kao takav će nam donijeti veliku korist u poboljšanju kvalitete života mladih prije izlaska iz alternativne skrbi. U ime djece, djelatnika Centra Izvor i svoje osobno zahvaljujem na ovoj donaciji”, istaknuo je Nikica Sečen, ravnatelj Centra za pružanje usluga u zajednici Izvor.

Centar za pružanje usluga u zajednici Izvor, Selce proizašao je iz bivšeg Dječjeg doma u Selcu, koji je osnovan 1918. godine. Ustanova danas pruža isključivo izvaninstitucijske usluge (boravak za djecu, organizirano stanovanje uz sveobuhvatnu i povremenu podršku, podršku udomiteljskim obiteljima, savjetovanje i pomaganje i psihosocijalnu podršku i pomoć u kući) te trenutno zbrinjava oko 160 korisnika.

„Zahvaljujem PBZ grupi u ime korisnika i djelatnika Centra „Fortica“ kao i u svoje osobno ime na ovoj vrijednoj donaciji koja nam puno znači. Nabavkom deset medicinskih kreveta za korisnike, perilice suđa te perilice i sušilice rublja unaprijedili smo uvjete smještaja i skrbi za naše korisnike te od srca hvala na podršci”, istaknula je Elizabeta Batinić, ravnateljica Centra za rehabilitaciju „Fortica”.

Centar za rehabilitaciju „Fortica”, Kraljevica je javna ustanova – dom socijalne skrbi koji skrbi o djeci s teškoćama u razvoju i odraslim osobama s invaliditetom. Osnivač Centra je Primorsko-goranska županija. Trenutno je u Centru „Fortica” smješteno 46 korisnika s višestrukim oštećenjima.

Ove godine PBZ grupa obilježava petnaest godina svoga projekta „Činim dobro svaki dan” i Visa kartice sa srcem, putem kojih je do sada donirala više od 4,3 milijuna eura i realizirala 72 donacije bolnicama i domovima za djecu i mlade diljem Hrvatske. Ovim projektom Grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih te drugih osoba u potrebi: „Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi” Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te projekte „Srcem za djecu s malignim bolestima” i „Pomozimo oboljelima od rijetkih bolesti” Ministarstva zdravstva, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po deset centi, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

 

 ###

Za dodatne informacije obratite se:

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/ 63 63 077; e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr 

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr