O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

PBZ grupa uručila 80. donaciju: gotovo 50.000 eura Odjelu za pedijatriju pakračke bolnice

Donirani prijenosni inkubator s monitorom vitalnih funkcija i reanimacijski stolić omogućit će bolju zdravstvenu skrb malenih pacijenata

Pakrac/Zagreb, 19. prosinca 2023. – PBZ grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, u sklopu svog humanitarnog projekta „Činim dobro svaki dan“ i Visa kartice sa srcem realizirala je 80. donaciju. Donacijom u iznosu od 49.750 eura PBZ grupa je omogućila kupnju prijenosnog inkubatora s monitorom vitalnih funkcija i reanimacijski stolić za Odjel za pedijatriju Opće županijske bolnice Pakrac i bolnice hrvatskih veterana. Ova donacija realizirana je u suradnji s Ministarstvom zdravstva kao dio pomaganja njegovom projektu „Praćenje djece s neurorizicima“, u sklopu kojeg je do sada Grupa uručila 43 donacije pedijatrijskim odjelima i dječjim bolnicama diljem Hrvatske. Donaciju su u ime PBZ grupe uručili Mario Lončar, direktor Centra za poslovanje malim i srednjim poduzećima u PBZ-u, i Mladenka Dubravac, glavna koordinatorica odnosa s javnošću PBZ Carda.

 „Ovom vrijednom donacijom omogućena je kupnja suvremenog transportnog inkubatora, reanimacijskog stolića, monitora vitalnih funkcija kao i prijenosnog pulsnog oksimetra za Odjel pedijatrije Opće županijske bolnice Pakrac i bolnice hrvatskih veterana. Podignuta je kvaliteta pružanja zdravstvene usluge najmlađima na razinu suvremene europske medicine, a sve to na dobrobit djece i mladih u Republici Hrvatskoj. Reanimacijski stolić zajedno s monitorom vitalnih funkcija i pulsnim oksimetrom omogućit će nam suvremeniju i kvalitetniju medicinsku skrb za vitalno ugroženu djecu pri čemu poseban naglasak stavljamo na reanimaciju i mjerenje vitalnih funkcija tek rođene djece. S obzirom na lošu prometnu povezanost, dotrajalost postojeće medicinske opreme, imajući u vidu visok udio poroda u odnosu na bolnice u regiji, u indikaciji, novi transportni inkubator omogućiti će pouzdan i siguran prijevoz vitalno ugrožene djece do ustanova višeg ranga“, istaknula je Marina Major, ravnateljica Opće županijske bolnice Pakrac i bolnice hrvatskih veterana.  

 Radujemo se da smo ovom donacijom uljepšali božićno vrijeme malenim pacijentima Odjela za pedijatriju pakračke bolnice, njihovim roditeljima i djelatnicima Bolnice. Iako putem našeg projekta znakovitog naziva „Činim dobro svaki dan“ aktivno doprinosimo zajednici tijekom cijele godine, donirajući potrebnu opremu dječjim odjelima bolnica i domovima za djecu i mlade diljem naše zemlje, posebno nas veseli kada smo u prilici to učiniti u ozračju blagdana, koji u nama bude i jačaju potrebu pomaganja i suosjećanja s drugima“, istaknuo je Mario Lončar, direktor Centra za poslovanje malim i srednjim poduzećima u PBZ-u.

Donacija Općoj županijskoj bolnici Pakrac i bolnici hrvatskih veterana dio je projekta društveno odgovornog poslovanja PBZ grupe, članice Intesa Sanpaolo Grupe, koji Grupa provodi već petnaest godina pod nazivom "Činim dobro svaki dan". Putem ovog projekta PBZ grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih te drugih osoba u potrebi Ministarstva zdravstva i Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po 10 centi, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Do sada je za projekt „Činim dobro svaki dan“ PBZ grupa donirala oko 4,5 milijuna eura te realizirala 80 donacija, uključujući bolnice i domove socijalne skrbi diljem Hrvatske. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

###

Za dodatne informacije obratite se:
Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda
Tel.: 01/ 63 63 077; e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr