O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

PBZ Grupa Općoj županijskoj bolnici Vinkovci donirala gotovo pola milijuna kuna

Realizirana 67. donacija projekta „Činim dobro svaki dan”

PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, u sklopu svog humanitarnog projekta „Činim dobro svaki dan” i Visa kartice sa srcem realizirala je svoju 67. donaciju. Uoči blagdana predstavnici PBZ Grupe uručili su Općoj županijskoj bolnici Vinkovci donaciju u iznosu od 476.030,25 kuna kojom je omogućena kupnja razne medicinske opreme za Odjel za pedijatriju te Odjel za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Radi se o opremi koja je neophodna za što uspješnije liječenje i rehabilitaciju neurorizične djece. Donacija je realizirana u suradnji s Ministarstvom zdravstva te je dio pomaganja projektu „Praćenje djece s neurorizicima” u sklopu kojeg je PBZ Grupa realizirala već 36 donacija pedijatrijskim odjelima i dječjim bolnicama diljem Hrvatske, omogućivši nabavku medicinskih uređaja za liječenje malenih pacijenata.

„Svojom vrijednom donacijom PBZ Grupa je ove blagdane učinila zaista posebnima djeci s neurorizičnim poteškoćama, ali i djelatnicima naše bolnice. Donirana sredstva utrošili smo na podizanje standarda liječenja na Odjelu za pedijatriju kupnjom dječjih bolesničkih postelja, infuzomata, perfuzora te uređaja za mjerenje koncentracije kisika u krvi tzv. pulsoksimetara što će značajno doprinijeti višoj razini kvalitete i sigurnosti u liječenju najmanjih pacijenata. Drugi dio donacije utrošen je na kupnju opreme za re/habitaciju djece s neurorizicima koja se provodi kao dio sveobuhvatne brige u suradnji pedijatara-neurologa, fizijatara, psihologa i logopeda i ostalog stručnog osoblja, u svrhu liječenja i što boljeg osposobljavanja takve djece, ne samo za djecu naše bolničke pacijente, nego i svu potrebitu djecu naše županije i šire. Ovom vrijednom donacijom osigurat ćemo da naša djeca i njihovi roditelji mogu dobiti vrhunsku kvalitetu liječenja što bliže svom domu i da ne moraju više stručnu pomoć tražiti u drugim županijama. Još jednom se zahvaljujem PBZ Grupi na ovoj nama izuzetno vrijednoj donaciji”, istaknuo je dr. sc. Krunoslav Šporčić, dr. med., ravnatelj Opće županijske bolnice Vinkovci.

„Raduje nas da smo našom Visa karticom sa srcem i dugogodišnjim humanitarnim projektom „Činim dobro svaki dan“ pomogli i Općoj županijskoj bolnici Vinkovci doniravši joj raznu medicinsku opremu za liječenje njezinih malenih pacijenata. Tijekom cijele godine intenzivno radimo na ovom projektu, kontinuirano izdvajajući nova sredstva za pomoć djeci i mladima te uručujući nove donacije bolnicama i dječjim domovima. Posebno nam je drago kada donacijom, kao što je ova medicinske opreme, možemo uljepšati blagdane malenim pacijentima, njihovim roditeljima i osoblju bolnice”, prilikom uručenja donacije istaknuo je Hrvoje Galić, direktor Regije za poslovanje malim i srednjim poduzećima, Privredna banka Zagreb.

Donacija Općoj županijskoj bolnici Vinkovci dio je projekta društveno odgovornog poslovanja PBZ Grupe, članice Intesa Sanpaolo Grupe, koji Grupa provodi već četrnaest godina pod nazivom "Činim dobro svaki dan". Putem ovog projekta PBZ Grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih te drugih osoba u potrebi Ministarstva zdravstva i Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po jednu kunu, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Do kraja studenog ove godine za projekt „Činim dobro svaki dan“ PBZ Grupa je izdvojila oko 30,5 milijuna kuna te realizirala 67 donacija, uključujući bolnice i domove socijalne skrbi diljem Hrvatske. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

 

 ###

Za dodatne informacije obratite se:

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/ 63 63 077; e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr 

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr