O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

PBZ Grupa donirala suvremeni UZV uređaj Odjelu za pedijatriju našičke bolnice

Za pomoć djeci i mladima donirano više od 4 milijuna eura 

PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, u sklopu svog humanitarnog projekta „Činim dobro svaki dan” i Visa kartice sa srcem realizirala je svoju 68. donaciju. Predstavnici Privredne banke Zagreb i PBZ Carda: Ivan Krolo, Vilijana Belas, Andrej Bilić i Mladenka Dubravac, uručili su Općoj županijskoj bolnici Našice donaciju u iznosu od 65.996,42 eura kojom je omogućena kupnja suvremenog UZV uređaja za Odjel za pedijatriju. Radi se o opremi koja je neophodna za što uspješnije liječenje i rehabilitaciju neurorizične djece. Donacija je realizirana u suradnji s Ministarstvom zdravstva te je dio pomaganja projektu „Praćenje djece s neurorizicima” u sklopu kojeg je PBZ Grupa realizirala 37 donacija pedijatrijskim odjelima i dječjim bolnicama diljem Hrvatske, omogućivši nabavku medicinskih uređaja za liječenje malenih pacijenata.

„Zahvaljujemo se na ovoj iznimno vrijednoj donaciji Odjelu za pedijatriju Opće županijske bolnice Našice. Ovom Vašom gestom, velikom broju djece koja gravitiraju našoj ustanovi, učinili ste dostupnijom bolju i kvalitetniju zdravstvenu skrb. Doniranim suvremenim UZV uređajem, visoke kvalitete, omogućili ste pravovremenu trijažu te dijagnostiku bolesti i stanja, a samim time i liječenje. Zahvaljujem PBZ Grupi u ime Odjela za pedijatriju, svih zaposlenika OŽB Našice, naših malih pacijenata kao i njihovih roditelja”, istaknula je voditeljica Odjela za pedijatriju Opće županijske bolnice Našice Gabrijela Rendulić Wolf, dr. med. spec. pedijatar

„Osobito smo ponosni na naš projekt „Činim dobro svaki dan” koji ove godine navršava petnaest godina postojanja. Po svojoj dugovječnosti, ustrajnosti i posvećenosti pomaganju zajednici ovaj projekt je jedinstven na našem tržištu, što potvrđuje i da su korisnici Visa kartice sa srcem, njegovi partneri i prijatelji te hrvatska javnost prepoznali vrijednost ovog projekta. Osmjesi kojima nas nagrađuju djeca i mladi te djelatnici bolnica i dječjih domova, kojima su donacije namijenjene, najveći su nam poticaj da i ubuduće promičemo projekt „Činim dobro svaki dan”, pomažući onima koji najviše trebaju našu pomoć. Raduje me da smo pomogli i Općoj županijskoj bolnici Našice doniravši joj suvremeni UZV uređaj koji će omogućiti bolju dijagnostiku i liječenje malenih našičkih pacijenata”, prilikom uručenja donacije istaknula je Vilijana Belas, izvršna direktorica Odnosa s javnošću i marketinga Privredne banke Zagreb.

Donacija Općoj županijskoj bolnici Našice dio je projekta društveno odgovornog poslovanja PBZ Grupe, članice Intesa Sanpaolo Grupe, koji Grupa provodi već petnaest godina pod nazivom „Činim dobro svaki dan”. Putem ovog projekta PBZ Grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih te drugih osoba u potrebi Ministarstva zdravstva i Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po 10 centi, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Do sada je za projekt „Činim dobro svaki dan“ PBZ Grupa izdvojila više od 4 milijuna eura te realizirala 68 donacija, uključujući bolnice i domove socijalne skrbi diljem Hrvatske. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

 

 ###

Za dodatne informacije obratite se:

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/ 63 63 077; e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr 

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr