O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay PBZ Card Business Account

PBZ Grupa donirala suvremeni EEG uređaj Specijalnoj bolnici za ortopediju i rehabilitaciju „Martin Horvat“ Rovinj – Rovigno

U sklopu svog projekta „Činim dobro svaki dan“ PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, nastavlja pomagati djeci i mladima diljem Hrvatske, što potvrđuje i njezina najnovija donacija Specijalnoj bolnici za ortopediju i rehabilitaciju „Martin Horvat“ Rovinj – Rovigno. Donaciju u iznosu od 225.131 kunu uručili su Mladenka Dubravac, glavna koordinatorica odnosa s javnošću PBZ Carda i Vladimir Potočki, direktor, Centar za poslovanje malim i srednjim poduzećima PBZ-a. Zahvaljujući ovoj donaciji, Specijalna bolnica za ortopediju i rehabilitaciju „Martin Horvat“ Rovinj – Rovigno nabavila je suvremeni EEG uređaj koji će omogućiti ranu intervenciju te kvalitetniju zdravstvenu skrb djece s neurorizičnim teškoćama s područja Rovinja i ostalih dijelova Istarske županije.  

„Iznimna mi je čast da je naša ustanova dio projekta „Činim dobro svaki dan“. Naš Centar za ranu intervenciju u djece s neurorizikom i teškoćama u razvoju započeo je s radom u srpnju 2020. godine te smo do kraja prosinca iste godine napravili 220 dijagnostičko/terapijskih postupaka. Tijekom prošle godine registriran je 901 postupak, što predstavlja porast od 309 %, a u prvim mjesecima ove godine zabilježili smo daljnji rast ovih postupaka. Zahvaljujući doniranom uređaju, uveli smo i EEG pretragu koja je kao takva pretraga u punom sastavu jedinstvena na području Istarske županije“, istaknuo je doc. dr. sc. Marinko Rade, mr. sc. orth. med., MBA, ravnatelj Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju „Martin Horvat“ Rovinj - Rovigno.

„U našoj bolnici razvijamo Centar za ranu intervenciju u djece s neurorizikom i teškoćama u razvoju, a ova hvalevrijedna donacija novog video EEG uređaja upotpunit će ponudu naših usluga, povećati kvalitetu našeg rada te omogućiti roditeljima i djeci da na jednom mjestu i u kratkom vremenu dobiju kompletniju informaciju o teškoćama s kojima su nam se javili. Elektroencefalografija (EEG) je pretraga koja se najčešće koristi u pedijatrijskoj neurologiji. Ona je bezopasna, bezbolna, neinvazivna i jednostavna, a pruža nam vrijedne informacije o električnoj aktivnosti mozga, omogućujući bolju dijagnostiku i uspješnije liječenje naših pacijenata“, istaknuo je dr. sc. Mladen Jašić, dr. med., spec. pedijatar, subspec. neonatologije, voditelj Tima za ranu intervenciju.

Donacija Specijalnoj bolnici za ortopediju i rehabilitaciju „Martin Horvat“ Rovinj – Rovigno dio je projekta društveno odgovornog poslovanja PBZ Grupe, članice Intesa Sanpaolo Grupe, koji Grupa provodi već četrnaest godina za redom pod nazivom "Činim dobro svaki dan". Sredstvima izdvojenim za taj projekt Grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih: "Praćenje djece s neurorizicima" Ministarstva zdravstva i "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi" Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te odgovara na aktualne potrebe društva, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po jednu kunu, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Grupa je do sada prikupila više od 27 milijuna kuna te ukupno realizirala 60 donacija, uključujući pedijatrijske odjele i dječje bolnice te domove socijalne skrbi diljem Hrvatske. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

###

Za dodatne informacije obratite se:

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/ 63 63 077

e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr