MyWay PBZ Card Business Account

PBZ Grupa donirala KBC-u Sestre milosrdnice suvremeni UZV uređaj za bolje liječenje malenih pacijenata

Donacijom, koju je realizirala u sklopu svog humanitarnog projekta "Činim dobro svaki dan", PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, omogućila je kupnju suvremenog UZV color doppler uređaja s dvije sonde za Kliniku za pedijatriju KBC-a Sestre milosrdnice u Zagrebu. Novi uređaj ukupne vrijednosti 449.650,00 kuna omogućit će kvalitetniju dijagnostiku i liječenje neurorizične djece te općenito poboljšati zdravstvenu skrb malenih pacijenata KBC-a Sestre milosrdnice.

„Donirani uređaj nam je od iznimne važnosti. U svakodnevnom radu neuropedijatrijskog tima Klinike za pedijatriju on nam pruža mogućnost rane dijagnostičke intervencije i uključivanja ugrožene djece u što raniju habilitaciju. Upravo rana intervencija temeljna je pretpostavka povoljnog ishoda u liječenju neurorizične djece. Također, osim hitnog zbrinjavanja akutno neurološki ugroženog djeteta, dijagnostika koju omogućuje ovaj UZV uređaj, ima i pozitivan učinak na kognitivni i motorički razvoj djece bilo koje dobi. Nabava aparata za ultrazvuk mozga i transkranijski color doppler krvnih žila pruža mogućnost implementacije vrhunske zdravstvene skrbi za djecu s neurološkim oštećenjima te će on uvelike doprinijeti kvaliteti liječenja najugroženije skupine naše populacije, bolesne djece“, istaknula je doc. prim. dr. sc. Orjena Žaja, dr. med., predstojnica Klinike za pedijatriju KBC-a Sestre milosrdnice.

Donacija Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice dio je projekta društveno odgovornog poslovanja PBZ Grupe „Činim dobro svaki dan“ putem kojeg Grupa kontinuirano od 2008. godine pomaže projekte za dobrobit djece i mladih.

„Raduje me da smo putem našeg projekta „Činim dobro svaki dan“ pomogli KBC-u Sestre milosrdnice te se nadam da će ova donacija pomoći osoblju Klinike za pedijatriju pri liječenju njihovih malenih pacijenata. Ovo je 59. donacija za dobrobit djece i mladih koju smo realizirali putem našeg humanitarnog projekta. Za projekt „Činim dobro svaki dan“ do sada smo prikupili 26 milijuna kuna, a samo u ovoj godini za donacije bolnicama i dječjim domovima iz njega smo izdvojili šest milijuna kuna. Zahvaljujući brojnim donacijama koje smo ostvarili u sklopu ovog projekta, raznim uređajima opremili smo pedijatrijske odjele i dječje bolnice te dječje domove pomažući djeci koja su naša budućnost i koju trebamo posebno čuvati“, istaknuo je Mislav Blažić,  predsjednik Uprave PBZ Carda.

„KBC Sestre milosrdnice zahvaljuje PBZ Grupi na ovoj vrlo vrijednoj donaciji koja će nam pomoći u kvalitetnoj dijagnostici i liječenju naših malih pacijenata“, istaknuo je prof.dr.sc. Davor Vagić, dr.med., ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice.

Putem projekta „Čini dobro svaki dan“ PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, pomaže nacionalne projekte za dobrobit djece i mladih: "Praćenje djece s neurorizicima" Ministarstva zdravstva i "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi" Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te odgovora na aktualne potrebe društva, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po jednu kunu, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Grupa je do sada izdvojila 26 milijuna kuna te ukupno realizirala 59 donacija, uključujući dječje bolnice i pedijatrijske odjele te domove socijalne skrbi diljem Hrvatske. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/ 63 63 077; e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili slanjem poruke na adresu: info@pbzcard.hr. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Odjel prodaje

Upiti o ugovaranju prihvata kartica

Odjel upravljanja POS mrežom

Upiti o funkcioniranju POS mreže, izmjena matičnih podataka, dostava slipova, obrazaca kredita i drugih materijala