O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

PBZ Grupa donirala gotovo 30.000 eura za opremanje triju dnevnih bolnica Specijalne bolnice za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama

Nova donacija za pomoć djeci i mladima 

PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, u sklopu svog humanitarnog projekta „Činim dobro svaki dan” i Visa kartice sa srcem realizirala je 73. donaciju. Donacija u ukupnom iznosu od 27.872 eura omogućila je opremanje triju dnevnih bolnica Specijalne bolnice za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama raznom motoričkom i fizioterapijskom opremom. 

Donaciju je u ime PBZ grupe uručio Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda, koji je tom prigodom rekao: „Veseli me da smo danas zahvaljujući našem projektu „Činim dobro svaki dan“ i Visa kartici sa srcem u Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama i da joj možemo uručiti donaciju koja će omogućiti kvalitetnije liječenje njezinih malenih pacijenata. S ovom bolnicom nas vežu partnerski, dugogodišnji odnosi. Specijalna bolnica na Goljaku ima značajnu ulogu u liječenju neurorizične djece, kako s područja Zagreba tako i iz drugih krajeva Hrvatske. Ona je jedan od začetnika projekta „Praćenje djece s neurorizicima“ Ministarstva zdravstva, koji smo aktivno pomagali četrnaest godina, što potvrđuje i 39 donacija koje smo u sklopu tog projekta uručili pedijatrijskim odjelima i dječjim bolnicama diljem Hrvatske. Budući da je naš cilj pomaganje najosjetljivijoj skupini društva – djeci, u čemu ova bolnica ima značajnu ulogu, u više navrata donirali smo joj raznu medicinsku opremu za uspješnije liječenje djece s neurorizičnim smetnjama”, zaključio je Blažić.

„Suradnja s PBZ grupom tijekom proteklih petnaest godina bila je zaista inspirativna. Svojim humanitarnim donacijama PBZ grupa je efikasno i nenametljivo podupirala razvoj inovativnih projekata Specijalne bolnice za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama poput uvođenja robotske terapije ili habilitacije visokoneurorizične djece. Posljednjom donacijom u 2023. godini oplemenjena je fizioterapijska oprema, didaktičke igračke i materijali nužni za rad triju dnevnih bolnica: Dnevne bolnice djece školskog odjela organizirane na tri lokacije u Gradu Zagrebu, Dnevne bolnice odjela dojenčadi i male djece te Dnevne bolnice majka – dijete u koju dolaze djeca iz cijele Hrvatske. Donacije PBZ grupe ostavile su dubok trag pruživši dostojanstvo, učinkovitost, sigurnost i ljepše uvjete rada u bolnici praćene osmjesima djece, njihovih skrbnika i stručnog medicinskog osoblja”, istaknula je dr. sc. Ivana Kern, ravnateljica Specijalne bolnice za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama.

Donacija Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama dio je projekta društveno odgovornog poslovanja PBZ grupe, članice Intesa Sanpaolo Grupe, koji Grupa provodi već petnaest godina pod nazivom „Činim dobro svaki dan”. Putem ovog projekta PBZ grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih te drugih osoba u potrebi Ministarstva zdravstva i Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po 10 centi, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Do sada je za projekt „Činim dobro svaki dan” PBZ grupa donirala 4,3 milijuna eura te realizirala 73 donacije, uključujući bolnice i domove socijalne skrbi diljem Hrvatske. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

 

 ###

Za dodatne informacije obratite se:

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/ 63 63 077; e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr 

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr