O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

PBZ Grupa donirala dva vozila Odgojnom domu Mali Lošinj za kvalitetniji život njegovih korisnika

PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, nastavlja pomagati projekte za dobrobit djece i mladih diljem zemlje u sklopu svog humanitarnog projekta „Činim dobro svaki dan“. To potvrđuje i najnovija donacija od 199.330 kuna Odgojnom domu Mali Lošinj. Zahvaljujući donaciji Dom je nabavio dva osobna vozila koja će omogućiti sigurniji prijevoz i kvalitetniji život njegovih korisnika. Donaciju su uručile Vilijana Belas, izvršna direktorica Odnosa s javnošću i marketinga Privredne banke Zagreb i Mladenka Dubravac, glavna koordinatorica odnosa s javnošću PBZ Carda.

„Zahvaljujući projektu „Činim dobro svaki dan“, u suradnji s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, dodijeljena su nam financijska sredstva za kupnju dva osobna vozila koja su nam bila prijeko potrebna. Naime, Odgojni dom Mali Lošinj pruža uslugu smještaja i obrazovanja 27 korisnika u Malom Lošinju i 22 korisnika u Cresu kojima je neophodno gotovo svakodnevno osigurati siguran prijevoz na potrebne zdravstvene preglede, posjete njihovim obiteljima, izlete i ostale brojne potrebe. Ponekad se zna dogoditi da nam je u jednom danu potrebno više vozila zbog zakazanih obveza koje nisu na istoj lokaciji. Dok su naši korisnici kod nas, brinemo o njima i njihovim potrebama, pružajući im razne oblike podrške, odgoja i edukacije, a ova donacija pomoći će nam pri organizaciji našeg užurbanog tjednog rasporeda i, što je najvažnije, omogućiti siguran prijevoz naših korisnika. Zahvaljujemo PBZ Grupi, našem Ministarstvu i svima koji su sudjelovali u realizaciji ove za nas vrlo vrijedne donacije“, istaknula je Silvija Kocijan, ravnateljica Odgojnog doma Mali Lošinj.

„Raduje nas svaka prilika da pomognemo djeci i mladima u Hrvatskoj te nam je drago da smo putem našeg dugogodišnjeg humanitarnog projekta „Činim dobro svaki dan“ pomogli i Odgojnom domu Mali Lošinj. Ovo je 61. donacija u sklopu našeg humanitarnog projekta kojim pomažemo projekt Ministarstva zdravstva „Praćenje djece s neurorizicima“ te projekt Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike „Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi“. Donacijama smo obuhvatili brojne domove za djecu i mlade, pedijatrijske odjele i dječje bolnice diljem Hrvatske. Samo u sklopu projekta „Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi“ do sada smo donirali 17 domova za djecu te nam je cilj pomoći što većem broju djece - korisnika usluga domova socijalne skrbi, a koje danas u Hrvatskoj ima oko 5.600. Sve ove donacije potvrđuju našu trajnu opredijeljenost i posvećenost pomaganju zajednici u kojoj poslujemo“, istaknula je Vilijana Belas, izvršna direktorica Odnosa s javnošću i marketinga Privredne banke Zagreb.

Donacija Odgojnom domu Mali Lošinj dio je projekta društveno odgovornog poslovanja PBZ Grupe, članice Intesa Sanpaolo Grupe, koji Grupa provodi već četrnaest godina pod nazivom "Činim dobro svaki dan". Sredstvima izdvojenim za taj projekt Grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih: "Praćenje djece s neurorizicima" Ministarstva zdravstva i "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi" Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te odgovara na aktualne potrebe društva, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po 1 kunu, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Grupa je do sada prikupila više od 27,5 milijuna kuna. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

 

###

Za dodatne informacije obratite se:

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/ 63 63 077, e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr