O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

PBZ Grupa donirala Domu za odgoj djece i mladeži Rijeka gotovo 100.000 kuna za nova računala

Kroz projekt „Činim dobro svaki dan“ do sada realizirano više od 60 donacija

PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, kroz svoj humanitarni projekt „Činim dobro svaki dan“ i Visa karticu sa srcem, omogućila je opremanje učionica Doma za odgoj djece i mladeži Rijeka novim računalima. Donacijom u iznosu od 99.985,00 kuna nabavljena je informatička oprema za korisnike Doma, a donaciju je u ime PBZ Grupe uručio Diego Marot, direktor, Regija za poslovanje malim i srednjim poduzećima PBZ-a.

„Zahvaljujući donaciji PBZ Grupe nabavili smo 14 kompleta računala koji će omogućiti našim korisnicima veću dostupnost suvremenih oblika obrazovnih aktivnosti, kao što su praćenje on-line nastave i učinkovito sudjelovanje u aktivnostima virtualnih učionica. Nova računala omogućit će im da razvijaju svoje individualne afinitete i kompetencije u području novih tehnologija potrebne za odgovaranje na zahtjeve suvremenog života i svijeta rada. Zahvaljujem PBZ Grupi i Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike što su uzeli u obzir našu prijavu i podržali nas ovom donacijom pružajući našim korisnicima bolji standard i kvalitetnije obrazovno iskustvo putem novih tehnologija“, istaknula je Dina Šverko, ravnateljica Doma za odgoj djece i mladeži Rijeka.                                          

Dom za odgoj djece i mladeži Rijeka ustanova je socijalne skrbi koja pruža socijalne usluge djeci i mladima s poremećajima u ponašanju i teškoćama mentalnog zdravlja, što uključuje osiguravanje stalnog i privremenog smještaja te cjelodnevnog i poludnevnog boravka djeci i mladima koji iskazuju odstupanja na planu ponašanja te njihov prihvat, zbrinjavanje, dijagnosticiranje i pružanje odgovarajućih oblika stručne pomoći. Dom pruža institucijske i izvaninstitucijske usluge koje koristi oko 170 korisnika - djece, mladih i njihovih obitelji.

„Činim dobro svaki dan“ naziv je društveno odgovornog projekta PBZ Grupe, članice Intesa Sanpaolo Grupe, koji se provodi već četrnaest godina, a sredstvima izdvojenim za taj projekt Grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih: "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi" Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te projekte „Srcem za djecu s malignim bolestima“ i „Pomozimo oboljelima od rijetkih bolesti" Ministarstva zdravstva. Sredstva se prikupljaju tako da od svake transakcije napravljene Visa karticom sa srcem PBZ Grupa izdvaja po jednu kunu, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Grupa je do sada prikupila više od 28,5 milijuna kuna te, uključujući i ovu najnoviju, ukupno realizirala 65 donacija bolnicama i domovima socijalneskrbi diljem Hrvatske. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

 

###

Za dodatne informacije obratite se:

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/ 63 63 077

e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr