MyWay PBZ Card Business Account

PBZ Grupa donirala Domu za odgoj djece i mladeži Rijeka gotovo 100.000 kuna za nova računala

Kroz projekt „Činim dobro svaki dan“ do sada realizirano više od 60 donacija

PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, kroz svoj humanitarni projekt „Činim dobro svaki dan“ i Visa karticu sa srcem, omogućila je opremanje učionica Doma za odgoj djece i mladeži Rijeka novim računalima. Donacijom u iznosu od 99.985,00 kuna nabavljena je informatička oprema za korisnike Doma, a donaciju je u ime PBZ Grupe uručio Diego Marot, direktor, Regija za poslovanje malim i srednjim poduzećima PBZ-a.

„Zahvaljujući donaciji PBZ Grupe nabavili smo 14 kompleta računala koji će omogućiti našim korisnicima veću dostupnost suvremenih oblika obrazovnih aktivnosti, kao što su praćenje on-line nastave i učinkovito sudjelovanje u aktivnostima virtualnih učionica. Nova računala omogućit će im da razvijaju svoje individualne afinitete i kompetencije u području novih tehnologija potrebne za odgovaranje na zahtjeve suvremenog života i svijeta rada. Zahvaljujem PBZ Grupi i Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike što su uzeli u obzir našu prijavu i podržali nas ovom donacijom pružajući našim korisnicima bolji standard i kvalitetnije obrazovno iskustvo putem novih tehnologija“, istaknula je Dina Šverko, ravnateljica Doma za odgoj djece i mladeži Rijeka.

Dom za odgoj djece i mladeži Rijeka ustanova je socijalne skrbi koja pruža socijalne usluge djeci i mladima s poremećajima u ponašanju i teškoćama mentalnog zdravlja, što uključuje osiguravanje stalnog i privremenog smještaja te cjelodnevnog i poludnevnog boravka djeci i mladima koji iskazuju odstupanja na planu ponašanja te njihov prihvat, zbrinjavanje, dijagnosticiranje i pružanje odgovarajućih oblika stručne pomoći. Dom pruža institucijske i izvaninstitucijske usluge koje koristi oko 170 korisnika - djece, mladih i njihovih obitelji.

„Činim dobro svaki dan“ naziv je društveno odgovornog projekta PBZ Grupe, članice Intesa Sanpaolo Grupe, koji se provodi već četrnaest godina, a sredstvima izdvojenim za taj projekt Grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih: "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi" Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te projekte „Srcem za djecu s malignim bolestima“ i „Pomozimo oboljelima od rijetkih bolesti" Ministarstva zdravstva. Sredstva se prikupljaju tako da od svake transakcije napravljene Visa karticom sa srcem PBZ Grupa izdvaja po jednu kunu, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Grupa je do sada prikupila više od 28,5 milijuna kuna te, uključujući i ovu najnoviju, ukupno realizirala 65 donacija bolnicama i domovima socijalneskrbi diljem Hrvatske. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/ 63 63 077

e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (Newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku Newslettera ili slanjem poruke na adresu: info@pbzcard.hr.

Odjel prodaje

Upiti o ugovaranju prihvata kartica

Odjel upravljanja POS mrežom

Upiti o funkcioniranju POS mreže, izmjena matičnih podataka, dostava slipova, obrazaca kredita i drugih materijala