O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

PBZ Grupa donirala Dječjem domu Sv. Ana Vinkovci polivalentno igralište za ljepše odrastanje i igru njegovih korisnika

U sklopu svog projekta „Činim dobro svaki dan“ PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, nastavlja pomagati djeci i mladima diljem Hrvatske, što potvrđuje i njezina najnovija donacija Dječjem domu Sv. Ana Vinkovci. Donaciju u iznosu od 349.932,06 kuna Dječjem domu Sv. Ana Vinkovci uručili su Mladenka Dubravac, glavna koordinatorica odnosa s javnošću PBZ Carda i Dario Klarić, direktor, Centar za poslovanje malim i srednjim poduzećima PBZ-a. Zahvaljujući ovoj donaciji, Dječji dom Sv. Ana Vinkovci izgradio je i opremio polivalentno igralište, koje će njegovim korisnicima omogućiti kvalitetniji rast i razvoj te uljepšati svakodnevne trenutke, igru i odrastanje.

„Zahvaljujući projektu „Činim dobro svaki dan“, u suradnji s našim nadležnim Ministarstvom, dobili smo u dvorištu Doma novo polivalentno igralište na kojem izazovne sadržaje mogu pronaći djeca svih uzrasta. Osim tobogana i ljuljački koji su zanimljivi i sigurni za igru mlađoj djeci, postavljene su sprave za street workout vježbanje koje su posebno atraktivne srednjoškolcima. Uređenjem polivalentnog igrališta PBZ Grupa nije samo razveselila djecu, nego je na ovaj način uloženo u cjelokupni razvoj naše djece. Kretanje i igra pogoduju razvoju i poboljšanju niza motoričkih sposobnosti kao što su snaga, brzina, koordinacija, izdržljivost, gibljivost i preciznost, a osim na tjelesni razvoj i zdravlje, kretanje i igra na otvorenom utječu na razvoj mišljenja, pažnje, samopouzdanja i općenito na razvoj komunikacijskih vještina. Zahvaljujemo PBZ Grupi, našem Ministarstvu i svima koji su sudjelovali u realizaciji ove za nas vrlo vrijedne donacije“, istaknula je Zrinka Mikić, ravnateljica Dječjeg doma Sv. Ana Vinkovci.

Dječji dom Sv. Ana Vinkovci pruža socijalne usluge djeci bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi te primarnim i udomiteljskim obiteljima. Trenutno je u sjedištu Doma smješteno 37 korisnika, a Dom ukupno pruža usluge za pedeset korisnika, uključujući i djecu iz poludnevnog boravka te samostalnih stambenih zajednica.

Donacija Dječjem domu Sv. Ana Vinkovci dio je projekta društveno odgovornog poslovanja PBZ Grupe, članice Intesa Sanpaolo Grupe, koji Grupa provodi već trinaest godina pod nazivom "Činim dobro svaki dan". Sredstvima izdvojenim za taj projekt Grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih: "Praćenje djece s neurorizicima" Ministarstva zdravstva i "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi" Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te odgovara na aktualne potrebe društva, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po jednu kunu, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Grupa je do sada prikupila više od 25 milijuna kuna te, uključujući i ovu najnoviju, ukupno realizirala 58 donacija, uključujući bolnice i domove socijalne skrbi diljem Hrvatske. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

 

###

Za dodatne informacije obratite se:

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/ 63 63 077

e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr