My Way PBZ Card Business Account

PBZ Grupa donirala 430.000 kuna Odjelu za pedijatriju i rodilište Opće bolnice Bjelovar

Donacijom, koju je realizirala u sklopu svog humanitarnog projekta "Činim dobro svaki dan", PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, omogućila je kupnju suvremenog UZV color doppler uređaja te stolića za reanimaciju i toplinsku terapiju novorođenčadi za Odjel pedijatrije i rodilišta Opće bolnice Bjelovar. Novi uređaji ukupne vrijednosti 430.000 kuna omogućit će kvalitetniju dijagnostiku i liječenje neurorizične djece te općenito poboljšati zdravstvenu skrb malenih pacijenata Bjelovarsko-bilogorske županije.

„U ime OB Bjelovar i svoje osobno iskreno zahvaljujem PBZ Grupi na nesebičnoj pomoći i donaciji sredstava koja su nam omogućila kupnju UZV aparata za Pedijatriju i stola za reanimaciju koji će se koristiti u Rodilištu za neonatologiju. Ova donacija će podići standard zdravstvene usluge u našoj bolnici i osigurati djeci s posebnim potrebama kvalitetnu i sigurnu dijagnostičku obradu za ranu detekciju bolesti, što je važno za početak liječenja. Još jedanput od srca zahvaljujem našem donatoru PBZ Grupi na ovom plemenitom činu i pomoći koja potvrđuje da još ima onih koji srcem i dušom pomažu sustavu pokazujući svoju humanost i solidarnost u pružanju pomoći onima kojima je potrebno“, istaknuo je prim. Ali Allouch, dr. med., ravnatelj OB Bjelovar.

Donacija Općoj bolnici Bjelovar dio je projekta društveno odgovornog poslovanja PBZ Grupe pod nazivom „Činim dobro svaki dan“ putem kojeg Grupa više od dvanaest godina pomaže projekte za dobrobit djece i mladih.

„Siguran sam da je i ova donacija otišla u prave ruke te da će biti od iznimne pomoći Općoj bolnici u Bjelovaru, osoblju, roditeljima i malenima pacijentima grada Bjelovara te cijele Bjelovarsko-bilogorske županije. Ovo je 57. donacija koju smo realizirali u sklopu projekta „Činim dobro svaki dan“, omogućivši kupnju razne opreme za pedijatrijske odjele i dječje bolnice te dječje domove diljem naše zemlje u želji da pomognemo onima kojima je potpora najpotrebnija, djeci koja su naša budućnost i koju trebamo posebno čuvati. U sklopu ovoga projekta suvremenim UZV uređajima opremili smo pedijatrijske odjele osam naših bolnica, od brodske, koprivničke, požeške, vukovarske, Kliničke bolnice Merkur, KBC-a Zagreb do Specijalne bolnice na zagrebačkom Goljaku i sada bjelovarske bolnice“, istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

Putem projekta „Čini dobro svaki dan“ PBZ Grupa pomaže nacionalne projekte za dobrobit djece i mladih: "Praćenje djece s neurorizicima" Ministarstva zdravstva i "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi" Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te odgovora na aktualne potrebe društva, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po jednu kunu, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Grupa je do sada izdvojila 24 milijuna kuna te ukupno realizirala 57 donacija, uključujući dječje bolnice i pedijatrijske odjele te domove socijalne skrbi diljem Hrvatske. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/ 63 63 077

e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (Newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku Newslettera ili slanjem poruke na adresu: info@pbzcard.hr.

Odjel prodaje

Upiti o ugovaranju prihvata kartica

Odjel upravljanja POS mrežom

Upiti o funkcioniranju POS mreže, izmjena matičnih podataka, dostava slipova, obrazaca kredita i drugih materijala