MyWay PBZ Card Business Account

PBZ Grupa donirala 200.437 kuna Domu za odgoj djece i mladeži Pula

Donirana sredstva prikupljena su putem projekta „Činim dobro svaki dan“ i Visa kartice sa srcem

PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, nastavlja pomagati projekte za dobrobit djece i mladih diljem zemlje u sklopu svog humanitarnog projekta „Činim dobro svaki dan“ i Visa kartice sa srcem. Svojom najnovijom donacijom u iznosu od 200.437,50 kuna omogućila je opremanje namještajem prostorija za dnevni boravak djece i prostorije za individualni rad s djecom u Domu za odgoj djece i mladeži Pula. Donaciju je u ime PBZ Grupe uručio Nikica Floreano, glavni menadžer za odnose s klijentima, Centar za poslovanje malim i srednjim poduzećima PBZ-a.

„Da bismo uspješno provodili naše programe kao što su rehabilitacija, pružanje pomoći u kriznim situacijama i provođenje odgojnih mjera, vrlo je važno da okruženje i prostor u kojem borave djeca budu adekvatno opremljeni, pruže mogućnost sadržajnog provođenja slobodnog vremena, osjećaj obiteljskog okruženja i mogućnost za primjeren individualni rad. Sve to postigli smo zahvaljujući donaciji PBZ Grupe i njihovom projektu „Činim dobro svaki dan“, koja nam je omogućila adekvatno opremanje prostorija za dnevni boravak djece i prostorije za individualni rad s djecom, koje udovoljava standardima za pružanje socijalnih usluga i podiže standard kvalitete. Djeca su izrazila oduševljenje novoopremljenim zajedničkim prostorima u kojima se ugodnije osjećaju, iskazujući odgovornije ponašanje prema drugim korisnicima i prostoru u kojem borave. Zahvaljujemo PBZ Grupi, nadležnom Ministarstvu i svima koji su sudjelovali u realizaciji ove za nas vrlo vrijedne donacije“, istaknula je Anica Idžaković, ravnateljica Doma za odgoj djece i mladeži Pula.

Dom za odgoj djece i mladeži Pula pruža socijalne usluge djeci s problemima u ponašanju i problemima mentalnog zdravlja. U Domu može istovremeno boraviti 26 djece u dobi od 12 do 18, odnosno do 21 godine života. Dom pruža i usluge produženog stručnog postupka kao preventivne odgojne mjere izvan sjedišta Doma u školama koje iskažu potrebu za takvom aktivnošću.

Donacija Domu za odgoj djece i mladeži Pula dio je projekta društveno odgovornog poslovanja PBZ Grupe, članice Intesa Sanpaolo Grupe, koji Grupa provodi već trinaest godina pod nazivom "Činim dobro svaki dan". Sredstvima izdvojenim za taj projekt Grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih: "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi" Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te projekte „Srcem za djecu s malignim bolestima“ i „Pomozimo oboljelima od rijetkih bolesti" Ministarstva zdravstva izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po jednu kunu, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Grupa je do sada prikupila više od 28,5 milijuna kuna te, uključujući i ovu najnoviju, ukupno realizirala 64 donacije, uključujući bolnice i domove socijalne skrbi diljem Hrvatske. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/ 63 63 077

e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (Newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku Newslettera ili slanjem poruke na adresu: info@pbzcard.hr.

Odjel prodaje

Upiti o ugovaranju prihvata kartica

Odjel upravljanja POS mrežom

Upiti o funkcioniranju POS mreže, izmjena matičnih podataka, dostava slipova, obrazaca kredita i drugih materijala