O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

PBZ Grupa donirala 120.000 kuna za projekt Inkluzivna farma – poludnevni boravak Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije

Petrinja/Zagreb, 9. lipnja 2022. – U sklopu svog projekta „Činim dobro svaki dan“ PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, nastavlja pomagati djeci i mladima diljem Hrvatske, a što potvrđuje i najnovija donacija Udruzi osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije. Donaciju u iznosu od 120.000 kuna uručili su Ivana Skrbin, viša menadžerica, Razvoj segmenta Mala poduzeća PBZ-a i Mladenka Dubravac, glavna koordinatorica odnosa s javnošću PBZ Carda. Ovom donacijom PBZ Grupa pridonijela je realizaciji projekta poludnevnog boravka na Inkluzivnoj farmi u Hrastovici pored Petrinje, čiji je cilj poboljšati kvalitetu života djece i mladih s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačka županije. Doniranim sredstvima Udruga je opremila prostorije za poludnevni boravak korisnika te izgradila pristupni put.

"Kao majka djeteta s teškoćama u razvoju iskusila sam nedostatak postojanja sustavne podrške društva. Nažalost u našoj županiji kada djeca napune 21. godinu života i napuste odgojno-obrazovni sustav prepuštena su sama sebi. Ne postoji dovoljan broj ustanova koje pružaju uslugu poludnevnog boravka te su naši mladi osuđeni na boravak unutar svoga doma bez ikakve mogućnosti druženja i socijalizacije. Zato je naša Udruga odlučila stvoriti mjesto gdje ćemo ih uključiti u svakodnevni život zajednice, čime je nastala ideja o Inkluzivnoj farmi. Neopisivo smo zahvalni PBZ Grupi što je podržala našu ideju te svojom donacijom omogućila da budemo korak bliže našem cilju, a našim mladim članovima pružila mogućnost druženja i boravka kakav zaslužuju", zahvalila se na donaciji Dijana Smajo, predsjednica Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije u posljednje je dvije godine, kroz provedbu projekta Inkluzivna farma-temelj samostalnog života, postavila osnovnu infrastrukturu za boravak mladih osoba s invaliditetom u prirodi što je omogućilo njihovu socijalnu uključenost i stjecanje navika neophodnih za svakodnevni život. Protekle dvije godine 58 članova Udruge odradilo je na farmi u Hrastovici 180 radionica uzgoja i branja povrća, voća i aromatičnog bilja, 100 radionica obrade voća i povrća, a trenutno brinu o 75 različitih biljnih vrsta posađenih i uzgojenih u Hrastovici. Kako bi farma bila održiva i nakon isteka ovog projekta, uključila se PBZ Grupa i pomogla opremiti zgradu namještajem za nastavak pružanja usluga poludnevnog boravka za mlade osobe s invaliditetom te izgraditi pristupni put kako bi se osigurala usluga i pristupačnost osobama s invaliditetom teže pokretljivosti.

Donacija Udruzi osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije dio je projekta društveno odgovornog poslovanja PBZ Grupe, članice Intesa Sanpaolo Grupe, koji Grupa provodi već četrnaest godina za redom pod nazivom "Činim dobro svaki dan". Sredstvima izdvojenim za taj projekt Grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih: "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi" Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te projekte Ministarstva zdravstva: „Srcem za djecu s malignim bolestima“ i „Pomozimo oboljelima od rijetkih bolesti“ izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po jednu kunu, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Grupa je do sada prikupila 28 milijuna kuna te ukupno realizirala 63 donacija, uključujući pedijatrijske odjele i dječje bolnice te domove socijalne skrbi diljem Hrvatske. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr