O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

PBZ Grupa Centru za odgoj i obrazovanje Tuškanac donirala 246.875 kuna

Realizirana 66. donacija projekta „Činim dobro svaki dan“

PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, u sklopu svog humanitarnog projekta „Činim dobro svaki dan“ i Visa kartice sa srcem realizirala je još jednu donaciju u iznosu od 246.875 kuna kojom je omogućeno opremanje novom stolarijom i namještajem soba za korisnike Centra za odgoj i obrazovanje Tuškanac. Donaciju je u ime PBZ Grupe uručio Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

„Da bismo uspješno pružali uslugu smještaja, rehabilitacije, odgoja i obrazovanja vrlo je važno da okruženje i prostori u kojem borave djeca budu prikladno opremljeni, da im pruže mogućnost da razvijaju navike održavanja tih prostora, osjećaj obiteljskog okruženja i mogućnost za primjeren boravak. Zahvaljujući donaciji PBZ Grupe i projektu „Činim dobro svaki dan“, opremili smo spavaonice za naše korisnike novim namještajem i stolarijom, koji udovoljavaju standardima za pružanje socijalnih usluga te smo podigli kvalitetu boravka u Centru, omogućujući našim korisnicima da se ugodnije osjećaju te odgovornije ponašaju prema drugim korisnicima i prostoru u kojem borave. Zahvaljujemo PBZ Grupi, Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i svima koji su sudjelovali u realizaciji ove za nas vrlo vrijedne donacije“, istaknula je Meri Gatin, ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje Tuškanac.                                          

Centar za odgoj i obrazovanje Tuškanac pruža socijalne usluge djeci i mladima s teškoćama u razvoju. U Centru može istovremeno koristiti uslugu smještaja 60 djece u dobi od 7 do 18, odnosno do 21 godine života. Centar Tuškanac pruža usluge psihosocijalne podrške za oko 230 korisnika. U okviru ustanove djeluje i osnovna škola koja radi po posebnom programu, a Centar pruža i uslugu cjelodnevnog boravka za osobe s teškoćama u razvoju. 

„Raduje nas da smo putem naše Visa kartice sa srcem i našeg dugogodišnjeg humanitarnog projekta „Činim dobro svaki dan“, namijenjenog pomaganju djeci i mladima diljem naše zemlje, pomogli i Centru za odgoj i obrazovanje Tuškanac. Za ovaj projekt do sada smo izdvojili oko 30 milijuna kuna, a donacija Centru Tuškanac je 66. donacija koju smo realizirali iz prikupljenih sredstava. Ovim donacijama želimo pomoći što većem broju djece - korisnika usluga domova socijalne skrbi, kojih danas u Hrvatskoj ima oko 5.600, unaprijediti njihov svakodnevni život, omogućiti im ljepše odrastanje i kvalitetnije obrazovanje“, istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.  

Donacija Centru za odgoj i obrazovanje Tuškanac dio je projekta društveno odgovornog poslovanja PBZ Grupe, članice Intesa Sanpaolo Grupe, koji Grupa provodi već četrnaest godina pod nazivom "Činim dobro svaki dan". Putem ovog projekta PBZ Grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih te drugih osoba u potrebi: "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi" Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te projekte „Srcem za djecu s malignim bolestima“ i „Pomozimo oboljelima od rijetkih bolesti" Ministarstva zdravstva, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po jednu kunu, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

 

###

Za dodatne informacije obratite se:

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/ 63 63 077

e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr