O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay PBZ Card Business Account

PBZ Card uručio donaciju

Zagreb, 7. ožujka 2012. - U godini obilježavanja 40 godina American Expressa u Hrvatskoj, predstavnici PBZ Carda su uručili donaciju Klinici za dječje bolesti Zagreb, Kliničkog bolničkog centra "Sestre milosrdnice" u iznosu od 256.701,00 kuna. Donirana sredstva namijenjena su Zavodu za dječju neurologiju za kupnju EEG sustava sa stanicom za pregled, analizu i ispis, koji će omogućiti Klinici kvalitetnije praćenje i liječenje djece s neurorizicima. Upravo povodom četrdesetog rođendana, PBZ Card od početka 2012. godine za svoj humanitarni projekt "Činim dobro svaki dan" umjesto dosadašnjih 35 lipa, koliko je donirao za svaku kupnju kod koje je pri plaćanju korištena American Express kartica sa srcem, izdvaja 40 lipa, a bez ikakvog troška za korisnika kartice. Donacija "Klaićevoj" dio je humanitarnog djelovanja PBZ Carda pod nazivom "Činim dobro svaki dan" i American Express kartice sa srcem putem koje PBZ Card pomaže projekt Ministarstva zdravlja RH "Praćenje djece s neurorizicima".

Svečanom uručenju donacije prisustvovali su ugledni uzvanici među kojima prof. dr. sc. Vlatka Mejaški Bošnjak, dr. med., voditeljica Zavoda za dječju neurologiju Klinike za dječje bolesti Zagreb; Dunja Skoko-Poljak, dr. med., koordinatorica projekta "Praćenje djece s neurorizicima" Ministarstva zdravlja RH, predsjednik Uprave PBZ Carda Mislav Blažić i drugi.

"Zavod za dječju neurologiju, Klinike za dječje bolesti Zagreb sudjeluje u projektu praćenja  djece s neurorizicima kao Referentni  centar Ministarstva zdravlja za praćenje rasta i razvoja djece predškolske dobi u Republici Hrvatskoj. Zavod zbrinjava visoko neurorizičnu novorođenčad  iz svih rodilišta grada Zagreba, kao i djecu s težim neurorazvojnim poremećajima iz cijele Hrvatske, uključujući i djecu s terapijski tvrdokornim konvulzijama norođenčadi i epilepsijom dječje dobi.
Donirani transportni EEG sustav (Nihon Kohden, Neurofax) opremljen je video EEGom, koji uz standardni EEG omogućuje dugotrajno snimanje, te kontinuirani monitoring moždane funkcije u novorođenčadi  (aEEG). EEG aparatom omogućit će se ponavljana i po potrebi dugotrajna  snimanja EEG-a djece u Jedinici intenzivnog liječenja i drugim odjelima Klinike  bez potrebe transporta djeteta u EEG laboratorij što je do sada  otežavalo navedene dijagnostičke postupke. Time je ova vrijedna donacija PBZ Carda dala vrijedan doprinos dijagnostici i liječenju visoko neurorizične djece, najvulnerabilnije skupine novorođenčadi, a ujedno unaprijedila rad djelatnika Zavoda za dječju neurologiju na čemu zahvaljujemo voditeljima projekta PBZ Carda i Upravi PBZ Carda.", povodom uručenja donacije istaknula je voditeljica Zavoda za dječju neurologiju Klinike za dječje bolesti Zagreb, prof. dr. sc. Vlatka Mejaški Bošnjak, dr. med.

"Drago nam je da smo putem American Express kartice sa srcem i našeg projekta Činim dobro svaki dan pomogli i Klinici za dječje bolesti Zagreb, njezinim najmlađim pacijentima te se nadamo da će ova donacija i uređaj čiju je kupnju omogućila pružiti kvalitetniju zdravstvenu skrb i liječenje djece s neurorizicima iz grada Zagreba i Zagrebačke županije kao i iz drugih krajeva Hrvatske, budući da u popularno zvanu "Klaićevu" dolaze pacijenti iz cijele Hrvatske. Inače, Klinika za dječje bolesti Zagreb je čak dvanaesta bolnica kojoj smo donirali sredstva u sklopu našeg pomaganja projektu Praćenja djece s neurorizicima", istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda, prilikom uručenja donacije Klinici.    

American Express kartica sa srcem

PBZ Card, vodeća kartična organizacija u Hrvatskoj, American Express karticu sa srcem tržištu je predstavila sredinom 2008. godine. Ova kartica je kreirana kako bi se pomoglo projektima od iznimnog značaja za daljnji rast i razvoj zajednice. Za svaku kupnju ovom karticom PBZ Card izdvaja 40 lipa u korist svog humanitarnog projekta Činim dobro svaki dan. Osim toga, kartica je bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja, a od druge godine korištenja kartice PBZ Card donira i 15 kn od svake članarine za osnovnog i 10 kn od svake članarine za dodatnog korisnika. Mogućnost doniranja dostupna je i na internetskim stranicama www.cinimdobro.hr, i to korisnicima svih American Express kartica te svih MasterCard, Maestro i Visa kartica, bez obzira na banku izdavatelja.

Sredstva prikupljena putem American Express kartice sa srcem PBZ Card donira u projekt Praćenja djece s neurorizicima, za kupnju raznih medicinskih uređaja. Do sada je putem humanitarne platforme "Činim dobro svaki dan" i American Express kartice sa srcem PBZ Card prikupio gotovo milijun i pol kuna te je donirao sredstva za 12 bolnica diljem Hrvatske.

Projekt "Praćenja djece s neurozicima" - djece s rizikom za rano oštećenje mozga pokrenulo je Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske 2007. godine. Cilj projekta je organizirati praćenje djece s neurorizicima u cijeloj Hrvatskoj, ranu dijagnostičku obradu te što ranije uključivanje djece u habilitaciju.

Detalje o humanitarnoj platformi "Činim dobro svaki dan" i projektu "Praćenje djece s neurorizicima" kao i o pogodnostima American Express kartice sa srcem potražite na www.cinimdobro.hr!

40 godina American Expressa u Hrvatskoj

Vodeća kartica u Hrvatskoj, American Express, ove godine slavi 40 rođendan! American Express jedna je od najpoznatijih svjetskih robnih marki uz koju se vežu najviše vrijednosti, pojam kvalitete i duge tradicije. Četrdeseti rođendan svakako je značajan jubilej, stoga će PBZ Card nizom raznovrsnih aktivnosti namijenjenih korisnicima i poslovnim partnerima obilježiti  zajedničku uspješnu suradnju i vjernost brandu American Expressa.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr