O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

PBZ Card uručio donaciju Općoj bolnici Dubrovnik

Dubrovnik, 16. lipnja 2010. - Danas su predstavnici Privredne banke Zagreb i PBZ Carda uručili donaciju Općoj bolnici Dubrovnik u iznosu od 149.493,78 kuna za kupnju raznih medicinskih uređaja kao što su UZV sonda za veliku djecu, "Billy blanket" lampa, "Neo puff" aparat te monitor vitalnih funkcija za djecu. Spomenuti uređaji namijenjeni su Pedijatriji OB Dubrovnik. Ova donacija dio je projekta "Činim dobro svaki dan" i American Express kartice sa srcem putem koje PBZ Card, kartična tvrtka u vlasništvu PBZ-a, pomaže projekt Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi RH pod nazivom "Praćenje djece s neurorizicima". Svečanom uručenju donacije prisustvovali su brojni uzvanici među kojima gradonačelnik Dubrovnika gosp. Andro Vlahušić, predsjednik Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije gosp. Ivan Prce, ravnatelj OB Dubrovnik gosp. Branko Bazdan; predsjednica Nadzornog odbora PBZ Carda gđa Nina Oberiter-Gluhak, član Uprave PBZ-a gosp. Mario Henjak te brojni drugi.

"Zahvaljujemo na donaciji PBZ Cardu a koja nam je omogućila nabavku suvremenih te vrlo vrijednih medicinskih uređaja u praćenju, nadzoru i liječenju djece s mogućim neurorizicima, i to od samog njihovog rođenja: od Neo Puff aparata za kardiopulmonalnu reanimaciju novorođenčadi, nadzor pomoću monitora vitalnih funkcija i UZV sonde do Billy Blanket lampe koja omogućuje foto terapiju kod  novorođenčadi s hiperbilirubinemijom bez odvajanja djeteta od majke", o doniranim uređajima istaknula je voditeljica Dječjeg odjela OB Dubrovnik mr. sc. Marija Radonić, dr. med., specijalist pedijatrije.

"PBZ Card, kao vodeća kartična organizacija u Hrvatskoj, aktivan je i odgovoran član zajednice u kojoj živimo i radimo, a dokaz naše društvene odgovornosti su i naši brojni donacijskih i sponzorski projekti. Jedan od istaknutih projekata na tom području je i projekt "Činim dobro svaki dan" i American Express kartica sa srcem, putem koje pomažemo projekt "Praćenje djece s neurorizicima". Drago nam je da smo danas putem ove naše kartice pomogli i Općoj bolnici Dubrovnik, njezinim najmlađim pacijentima te se nadamo da će ova donacija i uređaji čiju je kupnju omogućila pružiti kvalitetniju zdravstvenu skrb i liječenje djece s neurorizicima iz Dubrovnika i cijele Dubrovačko-neretvanske županije", istaknula je Nina Oberiter-Gluhak, predsjednica Nadzornog odbora PBZ Carda, prilikom uručenja donacije OB Dubrovnik.

American Express kartica sa srcem

PBZ Card, vodeća kartična organizacija u Hrvatskoj, American Express karticu sa srcem tržištu je predstavila sredinom 2008. godine. Ova kartica je kreirana kako bi se pomoglo projektima od iznimnog značaja za daljnji rast i razvoj zajednice.

Tako American Express kartica sa srcem, uz brojne financijske pogodnosti, ima i humanitarni karakter. Za svaku kupnju kod koje je pri plaćanju korištena American Express kartica sa srcem PBZ Card donira 35 lipa u korist projekta Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske pod nazivom "Praćenje djece s neurorizicima", pri čemu trošak kupnje za korisnika ostaje isti.

Projekt "Praćenja djece s neurozicima" - djece s rizikom za rano oštećenje mozga pokrenulo je Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske 2007. godine. Cilj projekta je organizirati praćenje djece s neurorizicima u cijeloj Hrvatskoj, ranu dijagnostičku obradu te što ranije uključivanje djece u habilitaciju.

Sudjelovanjem u ovom projektu PBZ Card donira sredstava prikupljena putem American Express kartice sa srcem bolnicama diljem Hrvatske, a koje su uključene u spomenuti projekt Ministarstva, za kupnju raznih medicinskih uređaja. Do kraja svibnja ovog godine putem svog projekta "Činim dobro svaki dan" i American Express kartice sa srcem PBZ Card je prikupio više od 800.000 kuna. Do sada je tvrtka ukupno donirala oko 700.000 kuna čime su kupljeni razni medicinski uređaji za čak devet bolnica diljem Hrvatske: od Specijalne bolnice Goljak u Zagrebu, Opće bolnice Vukovar, Opće bolnice Ogulin, Županijske bolnice Čakovec, Opće bolnice Zabok, Kliničkog bolničkog centra Split, Opće bolnice Karlovac do Kliničkog bolničkog centra Rijeka i Opće bolnice Dubrovnik.

Aktualne informacije o American Express kartici sa srcem i pomaganju projektu "Praćenja djece s neurorizicima" nalaze se i na: www.americanexpress.hr/karticasasrcem.

 

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr