O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

PBZ Card uručio donaciju KBC-u Rijeka

Rijeka, 27. svibnja 2010. - Danas su predstavnici PBZ Carda uručili donaciju Kliničkom bolničkom centru Rijeka u iznosu od 53.480,40 kuna za kupnju četiri visokokvalitetna sofisticirana pulsna oksimetra i četiri višekratne SpO2 sonde. Spomenuti uređaji namijenjeni su Klinici za pedijatriju te Klinici za ginekologiju i porodništvo KBC-a Rijeka te će omogućiti kvalitetniji svakodnevni radi i sudjelovanje u projektu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi RH pod nazivom "Praćenje djece s neurorizicima". Ova donacija dio je projekta "Činim dobro svaki dan" i American Express kartice sa srcem putem koje PBZ Card pomaže projekt "Praćenje djece s neurorizicima". Svečanom uručenju donacije prisustvovali su brojni uzvanici među kojima i zamjenik gradonačelnika Rijeke dr.sc. Željko Jovanović; savjetnica za zdravstvenu zaštitu pri Upravnom odjelu Primorsko-goranske županije Vedrana Fržop, dr.med; predstavnica MZSSRH Dunja Skoko-Poljak, dr.med., spec.javnog zdravstva Načelnica odjela za projekte i programe; ravnatelj KBC-a Rijeka prof.dr.sc. Herman Haller; predsjednik Uprave PBZ Card Mislav Blažić te brojni drugi, a uručenje je upriličeno na Klinici za ginekologiju i porodništvo KBC-a Rijeka.

"Izuzetno nam je drago da smo putem naše American Express kartice sa srcem pomogli i KBC-u Rijeka te se nadamo da ćemo ovom donacijom doprinijeti njihovom svakodnevnom radu a osobito liječenju djece s neurorizicima. American Express karticom sa srcem i našim projektom "Činim dobro svaki dan" napravili smo iskorak u našem humanitarnom radu i pomaganju zajednici u kojoj živimo i radimo. Ova naša kartica i njezina humanitarna karakteristika svaki dan stječu sve veću prepoznatljivost, što potvrđuju i nova sredstva koja smo putem nje prikupili, novi korisnici ove kartice kao i nove donacije, a što nas ispunjava osobitim zadovoljstvom. Tako je KBC Rijeka čak osma bolnica kojoj smo donirali sredstva unutar pomaganja projektu Praćenje djece s neurorizicima", istaknuo je predsjednik Uprave PBZ Carda Mislav Blažić, prilikom uručenja donacije KBC Rijeka.

American Express kartica sa srcem

American Express kartica sa srcem tržištu je predstavljena sredinom 2008. godine. Kartica je kreirana kako bi se pomoglo projektima od iznimnog značaja za daljnji rast i razvoj zajednice. Tako ova kartica, uz brojne financijske pogodnosti, ima i humanitarni karakter. Za svaku kupnju kod koje je pri plaćanju korištena American Express kartica sa srcem PBZ Card donira 35 lipa u korist projekta Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske pod nazivom "Praćenje djece s neurorizicima", pri čemu trošak kupnje za korisnika ostaje isti.

Projekt "Praćenja djece s neurozicima" - djece s rizikom za rano oštećenje mozga pokrenulo je Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske 2007. godine. Cilj projekta je organizirati praćenje djece s neurorizicima u cijeloj Hrvatskoj, ranu dijagnostičku obradu te što ranije uključivanje djece u habilitaciju.

Sudjelovanjem u ovom projektu PBZ Card donira sredstava prikupljena putem American Express kartice sa srcem bolnicama diljem Hrvatske, a koje su uključene u spomenuti projekt Ministarstva, za kupnju raznih medicinskih uređaja. Do kraja travnja ovog godine putem svog projekta Činim dobro svaki dan i American Express kartice sa srcem PBZ Card je prikupio oko 800.000 kuna. Do sada je tvrtka ukupno donirala više od 500.000 kuna čime su kupljeni razni medicinski uređaji za čak osam bolnica diljem Hrvatske: od Specijalne bolnice Goljak u Zagrebu, Opće bolnice Vukovar, Opće bolnice Ogulin, Županijske bolnice Čakovec, Opće bolnice Zabok, Kliničkog bolničkog centra Split, Opće bolnice Karlovac do Kliničkog bolničkog centra Rijeka.

 

Aktualne informacije o American Express kartici sa srcem i pomaganju projektu "Praćenja djece s neurorizicima" nalaze se i na www.americanexpress.hr/karticasasrcem.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr