O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

PBZ Card predstavio nove korporativne web stranice

Vodeća kartična organizacija u Hrvatskoj PBZ Card danas je predstavila nove korporativne web stranice. Nove web stranice, na adresi www.pbzcard.hr, osim mnoštva sadržaja i korisnih informacija za korisnike i prodajna mjesta te druge posjetitelje, predstavljaju i novost u dizajnu, kvalitetniji način prezentacije sadržaja i veću preglednost te se zasnivaju na suvremenoj tehnologiji.

"Nove web stranice PBZ Carda kreirane su u cilju što kvalitetnijeg korištenja ovog kanala u ostvarenju naše misije - osigurati vrhunsku uslugu našim korisnicima i klijentima, u promociji tvrtke, prodaji proizvoda, koristeći suvremena tehnološka rješenja koja će nam u budućnosti omogućiti nadogradnju i još kvalitetnije korištenje ovog komunikacijskog alata. Nove stranice predstavljaju i napredak prema većoj interakciji s korisnicima čime je omogućeno dobivanje vrijednih informacija koje će nam poslužiti kao smjernica za razvoj novih proizvoda i usluga te poboljšanje postojećih", istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

Sadržaj - Izdavanje kartica

Sadržajno stranice su podijeljene u nekoliko ključnih kategorija među kojima ističemo "Izdavanje kartica", "Prihvaćanje kartica", "Online usluge" i "Podršku". "Izdavanje kartica" uz iznošenje pogodnosti i prednosti više od 40 različitih American Express, MasterCard, Maestro, Visa i Visa Electron proizvoda, koji čine portfelj PBZ Carda i PBZ-a, sadrže i informacije o Membership Rewards i My Card programima nagrađivanja, te posebnim akcijama i pogodnostima za korisnike kartica.

Prihvat kartica

Kategorija "Prihvat kartica" namijenjena je postojećim i budućim prodajnim mjestima - klijentima PBZ Carda te su unutar nje predstavljene brojne prednosti poslovanja s PBZ Cardom, postupci i procedure ugovaranja prihvata kartica za sva tri brenda, kako za klasična tako i za online prodajna mjesta, kao i informacije o programima sigurne internetske kupnje kao što su MasterCard SecureCode te Verified by Visa, a koje podržava PBZ Card. Dodatnu praktičnost svojim poslovnim partnerima - internetskim prodajnim mjestima PBZ Card nudi kroz MyCheckOut uslugu koja omogućava sigurno i brzo plaćanje kreditnim karticama u realnom vremenu.

Podrška

Za nove web stranice kreirana je i baza sadržaja kao pomoć i podrška korisnicima i poslovnim partnerima - prodajnim mjestima, a uveden je i rječnik ključnih pojmova kartične industrije. Tako kategorija "Podrška", uz objašnjavanje različitih kartičarskih pojmova, najčešćih pitanja i odgovora za korisnike i prodajna mjesta, donosi i vrlo korisne upute za rad prodajnih mjesta, opisujući kako postupiti u različitim situacijama prilikom prihvaćanja kartica, kao što je prodajni postupak kod plaćanja na rate, upute za prihvaćanje čip kartica na POS uređajima i slično.

Online usluge

Putem novih web stranica korisnici mogu saznati sve prednosti korištenja online usluga PBZ Carda i PBZ-a poput My Accounta i Online računa za American Express kartice, odnosno PBZ365@net za MasterCard, Maestro i Visa kartice PBZ-a te MyCheckOut, PBZCOM@NET i Business Accocunta - namijenjenih pravnim osobama.

Među online uslugama koje je razvio PBZ Card posebno se ističe Business Account koji predstavlja suvremen i vrijedan alat putem kojeg prodajna mjesta jednostavno i brzo dobivaju korisne informacije, podijeljene u tri osnovne kategorije: Poslovni izvještaji, Pregled prometa i Ažuriranje podataka, koje im omogućuju poboljšanje poslovanja. Tako, zahvaljujući Business Account usluzi prodajna mjesta PBZ Carda imaju jedinstvenu mogućnost pregleda prometa za sva tri brenda na jednom mjestu.

Tehnološki napredak

Nove web stranice koriste suvremene tehnologije, uključujući strukturu navigacije, način prezentacije sadržaja, alate za distribuciju i praćenje sadržaja te novi Content Management System - sustav upravljanja sadržajem, a uveden je i RSS feed za praćenje novosti na stranicama. Sukladno budućim aktivnostima PBZ Carda, nove web stranice omogućit će i uključivanje te dijeljenje sadržaja na socijalnim mrežama kao što su Facebook i Twitter a bit će prilagođene i za preglednike na mobilnim uređajima.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr