O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

PBZ Card predstavio GlobalShop uslugu

Zagreb, 10. listopada 2011. - PBZ Card, vodeća kartična organizacija u Hrvatskoj, predstavlja GlobalShop - novu besplatnu uslugu, ekskluzivno za korisnike
American Express kartice. GlobalShop je zajednička usluga American Express Global Network Service (GNS) i svjetske logističke tvrtke SkyPostal, koji navedenu uslugu nude GNS-ovim tržištima širom svijeta, gdje tvrtka SkyPostal vodi kompletan prezentacijski i logistički dio usluge za svako tržište, a GNS American Express nudi ekskluzivitet korisnicima American Express kartice.

GlobalShop je internetski portal za kupnju koji korisnicima American Express kartica u Hrvatskoj omogućuje kupnju u preko 1.7 milijuna vodećih američkih online trgovina te narudžbu kataloga i to iz udobnosti vlastitog doma. GlobalShop usluga premostit će prepreke između kupaca u Hrvatskoj i američkih internetskih trgovina i to od trenutka kupnje do konačne dostave do korisnikovog doma ili ureda.  

Karakteristika ove jedinstvene i besplatne usluge na hrvatskom tržištu je dostava s internetskih trgovina u SAD-u koje inače ne dostavljaju svoje proizvode u Hrvatsku. GlobalShop, odnosno tvrtka SkyPostal, jamči dostavu pošiljaka te osigurava sveobuhvatnu podršku za kupnje putem American Express kartice na internetskim trgovinama u SAD-u. Uz to, GlobalShop nudi najbolji izbor i cijene, stalne rasprodaje i promocije u SAD-u.
U okviru usluge, GlobalShop korisnicima American Express kartica nudi i uslugu osobnog asistenta za kupnju, lociranje proizvoda i trgovina te pruža informacije o aktualnim popustima i pogodnostima u SAD-u. GlobalShop rješava i druge uobičajene probleme pri internacionalnoj dostavi poput unaprijed određene ukupne cijene proizvoda s uključenim troškovima za klijenta, a olakšava i povrat kupljenih proizvoda.

GlobalShop usluga je vrlo jednostavna za korištenje. Korisnik na stranicama www.globalshop.net odabire Hrvatsku te se registrira s osobnim podacima i detaljima svoje American Express kartice. Nakon registracije dobit će svoju jedinstvenu adresu dostave u SAD-u, na koju će primati svoje narudžbe s online trgovina u SAD-u. Po primitku narudžbe na svoju adresu u SAD-u, GlobalShop će svu naručenu robu provjeriti, prepakirati i proslijediti na korisnikovu adresu u Hrvatsku. GlobalShop tereti korisnikovu American Express karticu za troškove carine i dostave proizvoda.

U promotivnom razdoblju, od 10. listopada do 31. prosinca 2011. svi
American Express korisnici koji se registriraju za uslugu GlobalShop (Hrvatska), ostvarit će 20% popusta na cijenu dostave prve pošiljke!

Saznajte više na www.americanexpress.hr/globalshop

###
Za dodatne informacije obratite se: Ireni Markolini, direktorici Direkcije akvizicije, aktivacije i komunikacije;
tel.: 01/ 63 63 341; email: irena.markolini@pbzcard.hr; www.pbzcard.hr

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr