O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay PBZ Card Business Account

PBZ Card osvojio GNS Marketing Award u 2011.

Zagreb, 24. srpnja 2012. - Vodeća kartična kuća u Hrvatskoj PBZ Card osvojila je prestižnu Global Network Services Marketing Award u 2011. godini u kategoriji Outstanding Loyalty & Engagement Programme za lansiranje Membership Rewards® kartice.

Ovu nagradu, u vrlo oštroj konkurenciji, dodjeljuje Global Network Services American Express, mreža American Express partnera u svijetu, skoro deset godina za redom za izvanredna marketinška i razvojna dostignuća, dok za iznimnu kvalitetu usluge dodjeljuje i duže. Za GNS American Express nagradu u kategoriji izuzetnih marketinških ostvarenja u 2011. godini natjecalo se 60 American Express partnera diljem svijeta.

"Bili smo jako ponosni prošle godine kada smo tržištu predstavili Membership Rewards® karticu - prvu takvu karticu ne samo na našem tržištu, nego i među American Express partnerima, a kojih danas ima na  155 tržišta. Radi se o velikom projektu i inovativnom proizvodu, kojim je PBZ Card potvrdio poziciju tržišnog lidera u inovacijama te postavio nove standarde nagrađivanja vjernosti korisnika. Danas je to zadovoljstvo još veće jer je jedinstvenost i uspješnost ovog projekta prepoznao i Global Network Services American Express nagradivši ga s Marketing Award", prokomentirao je osvojenu nagradu Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

Tijekom četrdeset godina postojanja American Expressa na hrvatskome tržištu, osvojen je velik broj nagrada i priznanja u raznim kategorijama koje dodjeljuje GNS American Express; za kvalitetu usluge, marketinške projekte, a brojni zaposlenici i za osobita individualna dostignuća, što potvrđuje postojanost i stalno unapređenje kvalitete koju PBZ Card pruža korisnicima kartica, te inovativnost i kreativnost. Ovom zadnjom nagradom PBZ Card ponovo se pokazao kao jedna od najuspješnijih American Express franšiza u svijetu.

Osim međunarodnih, American Express u Hrvatskoj osvojio je i brojna domaća priznanja, među kojima i, čak pet godina za redom, titulu Trusted Brand, kao kartica kojoj potrošači najviše vjeruju.

 

Membership Rewards® program na hrvatskome tržištu prisutan je već više od 10 godina te je on jedan od prvih i najrazvijenijih programa lojalnosti na našem tržištu. U rujnu prošle godine PBZ Card je tržištu predstavio i Membership Rewards karticu, koja služi za otkup bodova Membership Rewards® programa. Inače, u Membership Rewards program danas je uključeno više od 120.000 korisnika a Membership Rewards kartica je prihvaćena na više od 1.100 prodajnih mjesta. Program nagrađuje korisnike American Express kartica za njihovu vjernost darujući im po jedan bod za svaku potrošenu i uredno plaćenu kunu.

Membership Rewards® karticom sudionicima je znatno pojednostavljeno korištenje nagradnih Membership Rewards bodova, jer ih mogu iskoristiti odmah na prodajnom mjestu. Također, proces je automatiziran i time jednostavniji i za prodajna mjesta koja prihvaćaju karticu.

Prilikom otkupa nagradnih bodova sudionici više ne trebaju zatražiti vaučer od PBZ Carda, koji bi se potom slao sudioniku Programa, već je dovoljno direktno na prodajnom mjestu odabrati proizvode i usluge te ih platiti Membership Rewards karticom, odnosno prikupljenim bodovima. Bodovi se koriste provlačenjem Membership Rewards kartice na POS terminalima PBZ Carda, što korištenje bodova čini brzim, jednostavnim i praktičnim.

Detaljne informacije o Membership Rewards programu i kartici mogu se naći i na www.membershiprewards.hr.

 

 

American Express u Hrvatskoj

Brend American Express ove godine slavi četrdeset godina prisustva na hrvatskom tržištu, obilježavajući ovaj veliki jubilej nizom aktivnosti i pogodnosti za korisnike i poslovne partnere. American Express jedna je od najpoznatijih svjetskih robnih marki uz koju se vežu najviše vrijednosti. Iako četrdeset godina poslovanja American Express bilježi od 1972. godine, kada je sklopljen franšizni ugovor između Atlasa i American Expressa, ove kartice na našem tržištu prihvaćale su se i ranije, tako je već 1965. zagrebački Hotel Esplanade postao prvo prodajno mjesto American Expressa u Hrvatskoj. Prva serija kartica izdaje se 1973. godine, a od 1998. godine American Express franšizu posjeduje Privredna banka Zagreb.

Danas je PBZ Card, u vlasništvu PBZ-a, vodeća kartična kuća u Hrvatskoj s više od 500.000 izdanih American Express kartica u Hrvatskoj, preko 55.000 prodajnih mjesta te više od dvadeset American Express proizvoda kreiranih prema potrebama i zahtjevima različitih skupina korisnika.

Među brojnim aktivnostima koje provodi u ovoj godini, PBZ Card je početak godine obilježio ulaskom American Expressa na najpopularniju društvenu mrežu - Facebook. U prvoj polovici godine izdana je nova Metro American Express Card - prva poslovna co-brand kartica u portfelju PBZ Carda s brojnim pogodnostima za segment poslovnih korisnika. Uz aktivnosti za korisnike i poslovne partnere, u središte zbivanja u četrdesetoj godini stavljeno je humanitarno djelovanje unutar projekta PBZ Carda "Činim dobro svaki dan" putem kojeg je već u prvoj polovici ove godine tvrtka donirala 256.701,00 kuna Zavodu za dječju neurologiju, Klinici za dječje bolesti Zagreb za kupnju EEG sustava sa stanicom za pregled.

 

 

Za dodatne informacije obratite se:

PBZ Card

Mladenka Dubravac, glavna koordinatorica, Odnosi s javnošću
Tel.: 01/ 63 63 077; mladenka.dubravac@pbzcard.hr;
www.pbzcard.hr

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr