O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

PBZ Card održao jubilarni deseti The Platinum Card party

Zagreb, 6. lipnja 2014. -  Ove godine PBZ Card, izdavatelj American Express kartica na hrvatskome tržištu, organizirao je jubilarni, deseti po redu svečani godišnji događaj – The Platinum Card party, namijenjen korisnicima najprestižnije American Express kartice na tržištu The Platinum Card®.  Proslava desete godišnjice The Platinum Carda na hrvatskome tržištu bila je u ozračju profinjene elegancije i moderne klasike, koja je bila prisutna od uređenja prostora do posebno osmišljenog, bogatog programa, uključujući hitove Franka Sinatre u jedinstvenoj izvedbi Massima Savića, adaptiran isječak iz baleta „Giselle“ zagrebačkog HNK u koreografiji Svebora Sečaka, nastup talentiranog mladog pijanista Agustina Šimata i dr. Bogat program koji se odvijao pod vodstvom Danijele Trbović i Duška Ćurlića privukao je oko 1.500 uzvanika - korisnike najprestižnije The Platinum kartice, uključujući brojne poznate osobe iz poslovnog i javnog života. Party je održan u četvrtak, 5. lipnja u Galeriji Klovićevi dvori, u Zagrebu.

Ovogodišnji The Platinum Card party je imao i humanitarni karakter. PBZ Grupa se odmah i u više navrata uključila u humanitarne akcije pomoći stradalima u poplavama, doniravši do sada više od 4,5 milijuna kuna te je i ova prigoda iskorištena kako bi se pomoglo našim sugrađanima na poplavljenim područjima. U suradnji s Hrvatskim Crvenim križem, tijekom cijelog događanja uzvanicima je bilo omogućeno da svoju donaciju uplate putem kartica na POS uređajima.

Prekrasan ambijent Galerije Klovićevi dvori ukrasio je poznati zagrebački umjetnik-cvjećar Saša Šekoranja, čije su bajkovite cvjetne dekoracije dale prostoru poseban ugođaj. Uzvanike je na početku dočekala prekrasna predimenzionirana torta od bijelog cvijeća, uz koju su se mogli fotografirati, a njihovu pažnju privukla je i pozornica, dekorirana opletenim granama.

Poseban dio programa bio je Massimov nastup koji je, uz pratnju Jazz orkestra HRT-a pod vodstvom dirigenta Saše Nestorovića, izveo poznate skladbe Franka Sinatre sa svog albuma "Massimo Sings Sinatra", na kojem se ističe nekoliko izuzetnih interpretacija poput "Bad Bad Leroy Brown". Tijekom sjajne interpretacije pjesama, koje je proslavio Frank Sinatra, uzvanici su uživali u klasicima poput „I've Got You Under My Skin“, „Strangers in the Night“, „Fly Me to the Moon“ i brojnim drugima.

Vrlo bogat i dinamičan program kulminirao je u završnici s glazbeno-plesnim programom britanskog glazbenika Simona Marlowa. Ovog iznimnog glazbenika hrvatska publika imala je priliku posebno upoznati na prošlogodišnjem Avantgarde Jazz Festivalu u Rovinju, kroz hrvatsku turneju u ljeto 2013. s Jazz orkestrom HRT-a, te na koncertu swing klasika u ZKM teatru. Simon je ponovno nastupio s vrhunskim hrvatskim glazbenicima i premijerno izveo show program koji je uključio rock i pop hitove Robbie Williamsa, Elvis Presleyja, Joe Cockera, Amy Winehouse i drugih.

The Platinum Card party PBZ Card organizira od 2005. godine te je on namijenjen korisnicima The Platinum Card®, koji je našem tržištu predstavljen još 2004. godine. The Platinum Card je dostupan odabranim korisnicima, osobama izvanrednog poslovnog i društvenog statusa, a osnovne značajke ove kartice su prestiž, sigurnost i prepoznatljivost te vrhunska usluga u zemlji i svijetu. Ono što je čini toliko različitom od drugih kartica na tržištu je razina pogodnosti i usluga, potpuno prilagođena željama i potrebama korisnika. Svi oni koji putuju osjetit će se potpuno sigurni na svojim putovanjima, jer uz besplatan pristup VIP salonima zračnih luka putem programa Priority Pass i Delta Sky Club tu su i Premium Platinum Global Assistance, grupna polica pomoći na putovanjima kao i putna osiguranja. Osim toga ova kartica nudi i Concierge sustav osobnih usluga u kojem se svakom zahtjevu The Platinum Card korisnika udovoljava u najkraćem roku, od rezervacije restorana do nabave karata za koncerte ili pak isporuke dara voljenoj osobi, kao i „Svijet prestiža“, program posebnih pogodnosti i VIP tretmana u odabranim hotelima, restoranima i trgovinama. Korisnicima ove kartice na raspolaganju su i druge pogodnosti American Express kartica kao što je obročna otplata do 24 rate bez kamata i naknada na odabranim prodajnim mjestima, potrošački kredit Privredne banke Zagreb d.d., program nagrađivanja Membership Rewards te brojne druge.

###

Za dodatne informacije obratite se:

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću

Tel.: 01/63 63 077; e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr

www.pbzcard.hr

 

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr