O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

PBZ Card najavio deveti po redu

 

Ovogodišnji Platinum Card Party, pod nazivom "EUnight EUrope", obilježit će skorašnji ulazak Hrvatske u Europsku uniju kroz zabavan i ekskluzivan program posvećen najvećim eurovizijskim hitovima  

 Zagreb, 2. svibnja 2013. -  Ove godine PBZ Card organizira deveti po redu svečani godišnji događaj - The Platinum Card Party, namijenjen korisnicima najprestižnije kartice na tržištu The Platinum Card®. Atraktivnog naziva "EUnight EUrope" ovogodišnji The Platinum Card Party obilježit će skorašnji ulazak Republike Hrvatske u europsku obitelj, kroz program prožet najsjajnijim trenucima eurovizijskih natjecanja, koja su tijekom godina svog održavanja postala simbol europskog zajedništva i sinonim za poznate izvođače, hitove i dobru zabavu.

The Platinum Card Party održat će se 15. svibnja 2013. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskoga, u Zagrebu, na istom atraktivnom mjestu na kojem 1990. godine Zagreb ugostio ovu poznatu manifestaciju na kojoj je pobijedio Toto Cutugno s pjesmom "Insieme: 1992". 

The Platinum Card® korisnike očekuje jedinstveni spoj zabavnog i ekskluzivnog programa uz retrospektivu najpoznatijih domaćih i stranih hitova ovog glazbenog šoua, nastup jedine hrvatske eurovizijske pobjednice Emilje Kokić te domaćine večeri Olivera Mlakara i Danijelu Trbović.

Poseban dio programa bit će nastup Platinum ABBA tribute benda, koji će izvoditi uspješnice ove najpoznatije švedske pop grupe, koja je svoj prvi veliki uspjeh upravo i postigla pobijedivši na eurovizijskom natjecanju 1974. godine. Platinum ABBA tribute bend poznat je po svojim spektakularnim i do savršenstva isplaniranim scenskim nastupima te autentičnim kostimima koji vjerno prate modu 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća. U prilog kvaliteti njihovog nastupa govori i činjenica da ih je prestižni London Evening Standard proglasio najboljim ABBA tribute bendom, čak i boljim od originala.

Osim eurovizijskih uspješnica kojima smo potvrdili svoju pripadnost europskom krugu, party  će prezentirati i druga bogatstva Hrvatske s kojima ulazimo u Europsku uniju. Tako će, između ostaloga, uzvanici moći uživati u tradicionalnim hrvatskim kulinarskim delicijama prezentiranim kroz različite hrvatske regije.

The Platinum Card Party PBZ Card organizira od 2005. godine te je on namijenjen korisnicima The Platinum Card®, koji je našem tržištu predstavljen još 2004. godine. The Platinum Card je dostupan odabranim korisnicima, osobama izvanrednog poslovnog i društvenog statusa, a osnovne značajke ove kartice su prestiž, sigurnost i prepoznatljivost te vrhunska usluga u zemlji i svijetu. Ono što je čini toliko različitom od drugih kartica na tržištu je razina pogodnosti i usluga, potpuno prilagođena željama i potrebama korisnika. Svi oni koji putuju osjetit će se potpuno sigurni na svojim putovanjima, jer uz besplatan pristup VIP salonima zračnih luka putem programa Priority Pass i Airport Club tu su i Premium Platinum Global Assistance, grupna polica pomoći na putovanjima kao i putna osiguranja. Osim toga ova kartica nudi i Concierge sustav osobnih usluga u kojem se svakom zahtjevu The Platinum Card korisnika udovoljava u najkraćem roku, od rezervacije restorana do nabave karata za koncerte ili pak isporuke dara voljenoj osobi, kao i "Svijet prestiža", program posebnih pogodnosti i VIP tretmana u odabranim hotelima, restoranima i trgovinama. Korisnicima ove kartice na raspolaganju su i druge pogodnosti American Express kartica kao što je obročna otplata do 24 rate bez kamata i naknada na odabranim prodajnim mjestima, potrošački kredit Privredne banke Zagreb d.d., programi nagrađivanja Membership Rewards i My Card te brojne druge.

###

 

Za dodatne informacije obratite se:

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću

Tel.: 01/63 63 077; e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr

www.pbzcard.hr

                                                                                                                              

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr