O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

PBZ Card donirao Klinici za dječje bolesti KBC-a Split centrifugu neophodnu za rad Laboratorija za humanu genetiku

Split, 23. ožujka 2015. – Vodeća kartična organizacija u Hrvatskoj PBZ Card je donirao Klinici za dječje bolesti KBC-a Split centrifugu neophodnu za rad njezinog Laboratorija za humanu genetiku. Doniranu centrifugu - Thermo Scientific model Megafuge, u vrijednosti nešto višoj od 35.000 kuna, Laboratorij za humanu genetiku Klinike za dječje bolesti koristit će za potrebe citogenetske analize, vrlo bitne za što kvalitetniju dijagnostiku i liječenje bolesne djece.

Uručenju donacije prisustvovali su: prim.doc.dr.sc. Nikola Kolja Poljak, dr. med. otorinolaringolog, sanacijski upravitelj KBC-a Split; prof.dr.sc. Marijan Saraga, dr. med. pedijatar nefrolog, pročelnik Klinike za dječje bolesti; prof.dr.sc. Vida Čulić, dr.med. pedijatar subspecijalist genetičar, pročelnica Kliničkog zavoda dječje hematologije, onkologije, imunologije i medicinske genetike te voditeljica Odsjeka za medicinsku genetiku KBC-a Split; te Petar Koštić, regionalni voditelj prodaje PBZ Carda.

"Zahvaljujemo PBZ Cardu na doniranoj centrifugi kao i tvrtki Kraus, dobavljaču ovog uređaja. Centrifuga  nam je vrlo bitna te ćemo je koristiti za analizu kromosoma periferne krvi i koštane srži u Laboratoriju za humanu genetiku, Odsjeka za Medicinsku genetiku, Zavoda za dječju kliničku hematologiju, onkologiju, imunologiju i medicinsku genetiku, Klinike za dječje bolesti KBC-a Split. Analiza kromosoma periferne krvi služi za dokazivanje nekih kromosomskih malformacijskih sindroma kod tek rođene djece ili kasnije djece s mentalnom retardacijom i multiplim anomalijama. Također bitna nam je i za bolesnu djecu od leukemija i limfoma kojima također pomažemo citogenetskom dijagnostikom koštane srži u liječenju i praćenju njihove bolesti", istaknula je prof.dr.sc. Vida Čulić, dr. med. pedijatar subspecijalist genetičar, pročelnica Kliničkog zavoda dječje hematologije, onkologije, imunologije i medicinske genetike te voditeljica Odsjeka za medicinsku genetiku KBC-a Split.

Kao društveno odgovorna kompanija PBZ Card se rado odazvao pozivu Klinike za dječje bolesti KBC-a Split i njegovog Laboratorija za humanu genetiku da pomogne u nabavci prijeko potrebne nove centrifuge, budući da postojeća, stara centrifuga više nije bila u upotrebi. PBZ Card se već potvrdio kao kompanija koja pomaže najosjetljivijim skupinama, kojima je pomoć društva najpotrebnija, a što potvrđuje i humanitarni projekt PBZ grupe pod nazivom "Činim dobro svaki dan" i American Express kartica sa srcem putem kojih Grupa pomaže projekt Ministarstva zdravlja pod nazivom "Praćenje djece s neurorizicima", donirajući bolnicama diljem Hrvatske medicinsku opremu potrebnu za što kvalitetnije liječenje neurorizične djece. Do sada putem projekta "Činim dobro svaki dan" tvrtka je donirala potrebna sredstva u šesnaest bolnica diljem Hrvatske za kupnju medicinske opreme poput UZV uređaja, pulsnih oksimetara, prijenosnih inkubatora, monitora vitalnih funkcija i sličnih uređaja za kvalitetnije liječenje neurorizične djece.

###

Za dodatne informacije obratite se:

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici

odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/ 63 63 077; faks: 01/ 63 63 080

e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr www.pbzcard.hr

 

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr