O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

Otvoren odjel za pružanje izvaninstitucionalnih usluga i senzorni park Centra za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači

Split, 25. lipnja 2024. – Danas je, uz prisustvo brojnih gostiju, svečano otvoren Odjel za pružanje izvaninstitucionalnih usluga i senzorni park Centra za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači iz Splita. Novi Odjel i senzorni park dio su projekta „Korak bliže zajednici“ – operativni program Konkurentnost i Kohezija, koji je Centar pokrenuo s ciljem unapređenja infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije. Ukupna vrijednost ovog projekta, koji obuhvaća rekonstrukciju i opremanje pet objekata u kojima će se pružati izvaninstitucijske usluge u Centru za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači“, iznosi 1.716.583,71 eura, od čega izgradnja i opremanje senzornog parka, na lokaciji Centra u Ulici Brune Bušića 30, iznosi 81.243,75 eura te je omogućena donacijama PBZ grupe u iznosu od 51.250,00 eura i Splitsko-dalmatinske županije u iznosu od 30.000,00 eura. Događanje su svojim dolaskom podržali Ivan Vidiš, državni tajnik u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Blaženko Boban, župan Splitsko-dalmatinske županije.

„Kako bi našim korisnicima i svim drugim osobama s invaliditetom omogućili dostojanstven i uključiv suživot u društvenoj zajednici pokrenuli smo projekt „Korak bliže zajednici“– operativni program Konkurentnost i Kohezija te smo u suradnji s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i partnerom Splitsko-dalmatinskom županijom preuredili i opremili pet objekata u kojima ćemo pružati izvaninstitucijske usluge. Djeci s teškoćama u ranom razvoju treba posvetiti posebnu pažnju na području senzorne integracije, a dobro oblikovana dječja igrališta potiču razvoj svakog djeteta kroz direktnu i indirektnu povezanost između sedam dječjih osjetila (vestibularni, proprioceptivni, taktilni, olfaktorni,

vizualni, auditivni, okusni). Zahvaljujući našim partnerima i prijateljima - PBZ grupi i Splitsko-dalmatinskoj županiji, čije donacije su omogućile opremanje i izgradnju senzornog parka, zajedno smo došli do našeg krajnjeg cilja, na čemu im zahvaljujem u ime svih korisnika, roditelja i djelatnika našeg Centra. Sada se možemo pohvaliti kako imamo sveobuhvatnu uslugu za djecu najmlađe životne dobi i na ponos našoj Splitsko-dalmatinskoj županiji“, istaknula je Snježana Čotić, ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači.

„Ispunjava me radošću i ponosom da smo danas dio ove svečanosti i da smo svojom donacijom mogli doprinijeti izgradnji i opremanju senzornog parka u Centru Juraj Bonači. Ovu donaciju realizirali smo u sklopu našeg humanitarnog projekta „Čini dobro svaki dan“, putem kojeg kontinuirano već 16 godinu zaredom pomažemo nacionalne projekte za dobrobit djece i mladih diljem Hrvatske, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu našom Visa karticom sa srcem po 10 centi, bez ikakvog dodatnog troška za korisnike ove kartice. Na taj način do sada smo izdvojili oko 5 milijuna eura te uručili 89 donacija pedijatrijskim odjelima, dječjim bolnicama i domovima za djecu i mlade diljem Hrvatske. Ovim donacijama obuhvatili smo sve naše županije, bili u svim većim mjestima, a po peti put smo i u Splitu. Nadam se da će novo senzorno igralište uljepšati malim korisnicima Centra njihovo slobodno vrijeme i igru te pomoći u njihovom razvoju“, istaknula je Mirela Žuro, glavni menadžer za odnose s klijentima u Privrednoj banci Zagreb.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr