O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

Novi katalog tečajeva stranih jezika u inozemstvu

Zagreb, 18. svibnja 2017. – Danas je u jedinstvenom prostoru luksuznog kina Gold Class by American Express, u CineStaru Zagreb predstavljen novi katalog PBZ Card, putničke agencije: "Tečajevi stranih jezika u inozemstvu - grupni i individualni polasci 2017."

 

PBZ Card u novom katalogu donosi bogatu ponudu tečajeva stranih jezika u inozemstvu predlažući mladima da dio ljetnih praznika provedu na uzbudljiv i koristan način usavršavajući znanje stranog jezika te istovremeno otkrivajući druge kulture, povijesti, običaje i znamenitosti.

 

Katalog donosi bogat izbor iz ponude grupnih polazaka na tečajeve stranih jezika, koji se od ostalih sličnih tečajeva na tržištu izdvajaju po pomno odabranim školama, kao što su Kings Summer, Goldsmiths College, Bradfield College, Royal Holloway i drugi, kvalitetnoj nastavi s izvornim govornicima, smještaju u jednokrevetnim sobama na bazi punog pansiona i drugim. PBZ Card, putnička agencija osigurala je da sa svakom grupom putuje pratitelj koji boravi u inozemstvu zajedno s grupom, brine o redovitom pohađanju nastave i drugih organiziranih aktivnosti, pomaže polaznicima u izvršenju školskih obveza te ih prati na izlete i razglede, koji su uključeni u cijenu aranžmana.

 

Osim grupnih polazaka u katalogu su predstavljeni i programi individualnih polazaka na tečajeve stranih jezika u inozemstvo, i to za učenje engleskog, njemačkog, talijanskog i španjolskog jezika. Agencija nudi i organizaciju individualnih i poslovnih tečajeva jezika u inozemstvu za sve dobne skupine.

 

Posebne pogodnosti kod plaćanja, kako tečajeva stranih jezika u inozemstvu tako i drugih putničkih usluga PBZ Carda, ostvaruju korisnici American Express kartica budući da su im ove usluge dostupne po najpovoljnijim uvjetima plaćanja, kao što je obročno plaćanje do 24 rate bez kamata i naknada.

 

Putničke usluge PBZ Carda dizajnirane su kako bi se zadovoljili rafinirani putnički zahtjevi korisnika American Express kartica, ali i putničke potrebe ostalih klijenata. Zahvaljujući putničkom poslovanju, PBZ Card je u mogućnosti korisnicima svojih kartica pružiti dodatnu vrijednost, koja uključuje putničke usluge visoke kvalitete integrirane s uslugama i brojnim pogodnostima kartičnog poslovanja.

 

Osim tečajeva stranih jezika u inozemstvu na internetskoj stranici www.pbzcrad-travel.hr svi ljubitelji putovanja na jednostavan i privlačan način mogu pronaći:

  • bogatu ponudu grupnih i individualnih putovanja po cijelome svijetu, s uključenim autobusnim ili zrakoplovnim prijevozom, ili pak u vlastitom prijevozu
  • ponudu zrakoplovnih karata
  • ponudu brojnih krstarenja "plovećim gradovima" najpoznatijih svjetskih brodara
  • ljetovanja na Jadranu, od smještaja u hotelima do najma privatnih apartmana
  • ljetovanja na ostalim mediteranskim destinacijama
  • wellness odmore u Hrvatskoj i šire.

 

Ponuda tečajeva stranih jezika, kao i cjelokupna ponuda PBZ Card, putničke agencije nalazi se na web stranicama www.pbzcard-travel.hr. Dodatne informacije mogu se zatražiti mailom na: travel@pbzcard.hr ili telefonski na 01/612 42 22.

 

###

Za dodatne  informacije obratite se:

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/ 63 63 077; mladenka.dubravac@pbzcard.hr

www.pbzcard.hr

 

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr