O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

Nova PBZ Card SoftPOS aplikacija

Prihvaćanje kartica putem mobitela i pametnih uređaja

Nakon nedavno objavljenog strateškog partnerstva u poslovima prihvaćanja platnih kartica Nexi Croatia, članica Nexi grupe - vodeće europske PayTech kompanije, i PBZ Card, vodeća kartična tvrtka u Hrvatskoj, dio Intesa Sanpaolo Grupe, jedne od vodećih bankarskih grupa u Europi, tržištu su predstavile novu, inovativnu PBZ Card SoftPOS aplikaciju koja omogućuje plaćanje karticama putem Android mobilnog telefona ili tableta na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme. Aplikacija je prvenstveno namijenjena manjim trgovcima, bez obzira koliko dugo posluju te jesu li klijenti PBZ grupe.

Koristeći PBZ Card SoftPOS aplikaciju trgovci i obrtnici svojim kupcima nude već poznat i jednostavan način kupnje – dovoljno je da kupac svoju platnu karticu, mobilni telefon ili sat prisloni na mobilni uređaj i uslijedit će jednostavno, sigurno i brzo plaćanje. Aplikacija omogućuje beskontaktno plaćanje svim Visa, Mastercard i Maestro platnim karticama, kao i putem Google Pay i Apple Pay novčanika.

„PBZ Card SoftPOS aplikacija suvremena je i inovativna aplikacija koja trgovcu omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na bilo kojem mjestu, što znači da samo plaćanje nije fiksno vezano uz blagajnu, već se može obaviti bilo gdje, a što i trgovcima i kupcima donosi bolje iskustvo kupnje. Aplikacija je prvenstveno namijenjena manjim trgovcima ili obrtnicima koji su ili zbog malog broja transakcija ili zbog specifičnosti svoga posla, primjerice mobilnosti, ranije primali isključivo gotovinu, a ovom aplikacijom dobit će mogućnost bezgotovinskih plaćanja uz najveću moguću sigurnost i jednostavnost. Aplikaciju može koristiti širok raspon različitih trgovaca, od onih koji se bave prodajom roba ili usluga i vezani su uz određeni fizički prostor do onih mobilnih, kao što su dostavne službe, razne servisne usluge, agenti terenske prodaje i slično, a koji će isti mobilni uređaj na kojem danas komuniciraju sada moći iskoristiti i za jednostavno plaćanje. Svima njima PBZ Card SoftPOS aplikacija nudi dodatnu podršku digitalizaciji njihovog poslovanja“, zaključio je Ivan Ivičić, zamjenik predsjednika Uprave PBZ Carda.

Aplikacija donosi dodatnu razinu poslujući u skladu s održivim razvojem i doprinoseći očuvanju okoliša. Tako se evidencija utroška (računi) umjesto njezinog ispisivanja kupcu šalju putem e-maila, QR koda, WhatsAppa, Vibera ili SMS-a.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo da svega nekoliko tjedana od početka našeg strateškog partnerstva s PBZ Cardom trgovci u Hrvatskoj imaju priliku isprobati prednosti novog i inovativnog rješenja koje im donosi SoftPOS aplikacija. Ovo rješenje predstavlja veliki iskorak približavajući digitalna plaćanja velikom broju malih i mikro trgovaca. Njime se, osim već spomenute usmjerenosti na očuvanje okoliša, omogućuje i šira primjena digitalnih plaćanja među sudionicima gospodarske djelatnosti u Hrvatskoj“, izjavila je Rozana Grgorinić, direktorica rješenja za trgovce u Nexi Croatiji.

PBZ Card SoftPOS mobilna aplikacija trenutno je dostupna bez plaćanja naknade, a uz plaćanje karticama putem mobitela ili tableta, prodajnim mjestima donosi i druge pogodnosti poput: povrata, storniranja i pregleda transakcija, prikaza transakcija u aplikaciji do tri mjeseca unatrag, grafičkog prikaza izvještaja ostvarenog prometa, promjenu lozinke, uključivanje/isključivanje biometrijske autentifikacije za prijavu u aplikaciju i druge.

Za korištenje aplikacije prodajna mjesta trebaju imati mobilni telefon ili tablet koji radi na minimalno Android 10.0 operativnom sustavu s NFC antenom, a za ugovaranje usluge trebaju se obratiti PBZ Cardu na e-mail: prodaja@pbzcard.hr gdje će, putem maila i SMS-a, dobiti i potrebne aktivacijske parametre.

Nova PBZ Card SoftPOS aplikacija dostupna je u Google Storeu, a dodatne informacije o aplikaciji mogu se pronaći i na www.pbzcardsoftpos.hr.

 

 ###

Za dodatne informacije obratite se:

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/ 63 63 077; e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr 

 

Renati Devčić, direktorici marketinga Nexi Croatia

Tel.: 098 983 19 67; e-mail: renata.devcic@nexigroup.com

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr