MyWay PBZ Card Business Account

Nova MyWay mobilna aplikacija za korisnike Premium Visa kartica

Korisnicima Premium Visa kartica dostupna je nova MyWay mobilna aplikacija. Zahvaljujući brojnim funkcionalnostima, modernom dizajnu te najvišim sigurnosnim standardima, ova aplikacija korisnicima jamči vrhunsko iskustvo te prati njihove suvremene potrebe.

„Prateći trendove i stavljajući u fokus našeg korisnika, osmislili smo aplikaciju koja svojim funkcionalnostima i modernim dizajnom odgovora na potrebe suvremenog čovjeka za jednostavnošću, brzinom, dostupnošću i sigurnošću. Upravo na tim karakteristikama želimo graditi korisnikovo iskustvo vezano uz upotrebu nove MyWay mobilne aplikacije. Aplikacija omogućava uvid u sve potrebne informacije o korisnikovom računu i kartici, Premium Rewards programu nagrađivanja, najbrže i najsigurnije načine odobravanja online transakcija, biometrijsku provjeru identiteta za još jednostavniju kupnju te brojne druge pogodnosti. Ujedno, to je vrijedan alat koji ćemo nastaviti razvijati i obogaćivati dodatnim funkcionalnostima, uvažavajući potrebe naših korisnika“, istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

Novi MyWay mToken za jednostavnu i sigurnu online kupnju

Nova MyWay mobilna aplikacija neophodna je za online plaćanja budući da putem nje korisnik aktivira i koristi novi MyWay mToken, potreban za odobravanje online kupnje, putem kojeg se transakcije provode na jednostavniji i brži način. Korisnik na mobilni uređaj zaprima push poruku s podatcima o transakciji, koje treba potvrditi, a sigurnost transakcija je na najvišoj razini koju jamči 3-D Secure program.

Brojne nove funkcionalnosti

Donoseći brojne nove funkcionalnosti, nova MyWay mobilna aplikacija korisnicima Premium Visa kartica nudi biometrijsku provjeru (otiskom prsta/prepoznavanjem lica) za prijavu u aplikaciju i potvrdu online kupnje; MyWay mToken za odobravanje online kupnje; pregled potrošnje i uplata po karticama (prethodne i tekuće godine te nefakturiranih, novih troškova); pregled i stanje Premium Rewards bodova i ponuda, uključujući oko 350 različitih ponuda s mogućnošću realizacije na 1.200 prodajnih mjesta; aktivaciju usluge E-račun i razne druge. Nova aplikacija donosi i brojne praktične funkcionalnosti poput brze i jednostavne promjene osobnih podataka, PIN-a za ulazak u aplikaciju i mToken te druge.

Bez obzira koristi li već MyWay mobilnu aplikaciju, korisnik treba preuzeti i instalirati novu MyWay aplikaciju. Nova aplikacija dostupna je svim aktivnim korisnicima Premium Visa kartica, a mogu je preuzeti na sljedećim trgovinama aplikacija: Google Play, Apple App Store i Huawei AppGallery.

Uz novu mobilnu aplikaciju MyWay usluga i nadalje je dostupna i putem web aplikacije, uključujući njezine standardne pogodnosti.

Više o novoj aplikaciji saznajte na https://www.pbzcard-premium.hr/hr/online-usluge/myway-home/.

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (Newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku Newslettera ili slanjem poruke na adresu: info@pbzcard.hr.

Odjel prodaje

Upiti o ugovaranju prihvata kartica

Odjel upravljanja POS mrežom

Upiti o funkcioniranju POS mreže, izmjena matičnih podataka, dostava slipova, obrazaca kredita i drugih materijala