O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

Maratonci spremni za veliku zagrebačku premijeru!

U Satiričkom kazalištu Kerempuh u tijeku su završne pripreme za posljednju, i najiščekivaniju ovogodišnju premijeru – na daske dolazi novi hit, za koji su svi uvjereni da će srušiti rekorde gledanosti u kazalištu. Riječ je o predstavi Maratonci trče počasni krug u režiji Ive Milošević, nastaloj prema poznatoj drami po kojoj je snimljen jedan od najgledanijih filmova svih vremena na ovim prostorima.

Obitelj Topalović već je desetljećima kulturološki fenomen jugoistočne Europe. Vodeći suvremeni srpski dramatičar Dušan Kovačević Maratonce je napisao na trećoj godini studija dramaturgije 1972. godine. Drama je prvi put postavljena u Ateljeu 212 u režiji Ljubomira Draškića, a deset je godina poslije Slobodan Šijan prema njoj režirao legendarni film.

Kerempuhovu predstavu na scenu je postavila redateljska gošća iz Srbije, Iva Milošević. Najstarijeg Topalovića Maksimilijana glumi Vilim Matula, Aksentija Elizabeta Kukić, Milutina Nikša Butijer, Lakija Hrvoje Kečkeš, a najmlađeg Mirka Luka Petrušić. Kristina je Maja Posavec, Đenka Đavo Tarik Filipović, Bili Piton Filip Detelić, Olja Mia Anočić-Valentić, a Pregažen čovjek Ivan Đuričić.

Namjera mi je bila da tekstu pristupimo kao dramskom sadržaju, a ne komediji. Dakle, pred glumce se postavlja nimalo lak zadatak da studiozno i  detaljno  izrade psihološki složene likove, a ne jednodimenzionalne tipove kao što je to češće slučaj kada su komedije u pitanju. Zato sam se pri podjeli uloga za ovu predstavu rukovodila više prema kriterijima glumačkog majstorstva, a manje adekvatnošću uzrasta i spola., ističe Iva Milošević, uspješna redateljica koja je u Beogradu postavila niz popularnih predstava u Jugoslavenskom dramskom pozorištu, Bitef teatru, Pozorištu na Terazijama i mnogim drugima.

Dramaturginja predstave je Dora Delbianco, scenograf i oblikovatelj svjetla Gorčin Stojanović, kostimograf  Leo Kulaš, a suradnica za ples Larisa Navojec.

Drago nam je da će PBZ Card sa svojim American Express brendom kao ekskluzivni sponzor podržati ovu iznimnu predstavu. Uz vrhunski kazališni doživljaj, za koji sam siguran da će gledateljima ovo uprizorenje priuštiti, mi ćemo se pobrinuti da i iskustvo plaćanja bude takvo.  Tako smo, u suradnji sa Satiričkim kazalištem Kerempuh dogovorili mogućnost plaćanja ulaznica  American Express karticama, kako na blagajni tako i online. Također,  tijekom određenih razdoblja, korisnici naših kartica moći će kupovati ulaznice za ovu predstavu po posebnim pogodnostima, kao što su popusti, a što sam uvjeren da će dodatno privući publiku na ovu predstavu, istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

Premijera predstave održat će se 22. prosinca 2015. u 20 sati, a prve reprizne izvedbe najavljujemo 23., 27., 29. i 30. prosinca 2105.

 

 

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr