MyWay PBZ Card Business Account

Klinička bolnica Merkur dobila suvremeni reanimacijski stolić za liječenje malenih pacijenata

Najnovijom donacijom, koju je realizirala sredstvima prikupljenim za svoj humanitarni projekt "Činim dobro svaki dan", PBZ grupa omogućit će kvalitetniju zdravstvenu skrb malenih pacijenata zagrebačke Kliničke bolnice Merkur. Riječ je o donaciji u iznosu od 147.500,00 kuna kojom je kupljen prijeko potreban stolić za reanimaciju i toplinsku terapiju novorođenčadi i nedonoščadi koji će koristiti Odjel za neonatologiju KB Merkur.

„Zahvaljujemo PBZ grupi na donaciji stolića za reanimaciju novorođenčadi. Godišnje se u KB Merkur rodi oko 2.100 novorođenčadi od kojih je 10% vitalno ugroženih i zahtjeva pomoć po porodu. Ovaj suvremeni reanimacijski stolić nam omogućuje najbolju moguću skrb novorođenčadi po porodu. Veselimo se i budućnoj suradnji s PBZ grupacijom u cilju ostvarivanja što kvalitetnije zdravstvene skrbi za naše male pacijente“, istaknuo je izv. prof. dr.  sc. Mario Starešinić, dr. med., ravnatelj KB Merkur.

"Raduje me da smo našim projektom "Činim dobro svaki dan" pomogli najranjivijoj skupini našeg društva - tek rođenoj djeci, malenim pacijentima KB Merkur. Nakon značajnih sredstava koje smo donirali pomažući bolnicama u kupnji potrebne opreme za liječenje oboljelih od COVID-19 i sanaciji štete nastale u nedavnom potresu, nastavljamo pomagati dugoročne projekte za djecu i mlade. Nadamo se da će donirani uređaj omogućiti kvalitetniju zdravstvenu skrb i sigurniju budućnost naših najmlađih sugrađana", istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

Donacija KB Merkur dio je projekta društveno odgovornog poslovanja PBZ grupe, članice Intesa Sanpaolo Grupe, koji već više od dvanaest godina PBZ grupa provodi pod nazivom "Činim dobro svaki dan". Sredstvima prikupljenim za taj projekt Grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih: "Praćenje djece s neurorizicima" Ministarstva zdravstva i "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te odgovara na aktualne potrebe našeg društva, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po jednu kunu, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Grupa je do sada prikupila više od 20 milijuna kuna te, uključujući i ovu najnoviju, ukupno realizirala 49 donacija bolnicama i domovima socijalne skrbi diljem Hrvatske. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/ 63 63 077

e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (Newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku Newslettera ili slanjem poruke na adresu: info@pbzcard.hr.

Odjel prodaje

Upiti o ugovaranju prihvata kartica

Odjel upravljanja POS mrežom

Upiti o funkcioniranju POS mreže, izmjena matičnih podataka, dostava slipova, obrazaca kredita i drugih materijala