My Way PBZ Card Business Account Zahtjev za odgodu plaćanja

Google Pay od sada dostupan korisnicima Premium Visa kartica

PBZ Card je, u suradnji s Googleom, uveo mogućnost plaćanja Google Pay uslugom za korisnike svojih Premium Visa kartica. Google Pay omogućava  jednostavan i siguran način plaćanja u trgovinama i prilikom online kupnje, a ova napredna usluga beskontaktnog plaćanja od sada je dostupna korisnicima Premium Visa Gold, Premium Visa Platinum, Premium Visa Infinite i Visa Business Platinum kartica PBZ Carda.

"Izuzetno mi je drago da smo našim korisnicima ponudili još jednu mogućnost naprednog beskontaktnog plaćanja, osobito u ovim izvanrednim okolnostima kada je, kako bismo zaštitili zdravlje naših korisnika, izrazito važno izbjeći kontakt gdje god je to moguće. Uz mogućnost beskontaktnog plaćanja koje nude sve naše Premium Visa kartice, korisnicima je sada uz Google Pay uslugu dostupno i plaćanje mobitelom", istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

Usluga Google Pay može se koristiti diljem Hrvatske na prodajnim mjestima koja podržavaju beskontaktno plaćanje, na svim platformama Googlea, za online plaćanja, kao i putem aplikacija na kojima je vidljiva oznaka Pay with Google.

"Ova inovativna i napredna usluga plaćanja ujedno korisnicima jamči najveću moguću razinu sigurnosti, objedinjujući visoke sigurnosne mjere koje im pruža PBZ Card, kao i dodatnu zaštitu budući da se niti u jednom trenutku transakcije ne koriste korisnikovi kartični podatci te su oni  u potpunosti zaštićeni", istaknuo je Mario Jurišić, član Uprave PBZ Carda.

Google Pay je dostupan za spomenute Premium Visa kartice korisnicima pametnih telefona koje pokreće operativni sustav Android 5.0 Lollipop ili noviji. Da bi koristili ovu metodu plaćanja, korisnici trebaju preuzeti aplikaciju Google Pay s Google Play trgovine i dodati Premium Visa karticu PBZ Carda. U trgovini je potrebno samo otključati pametni telefon i prisloniti ga uz uređaj za beskontaktno plaćanje. Usluga Google Pay integrirana je u sve Google proizvode, omogućujući jednostavniju kupnju filmova, knjiga i aplikacija kao i izlistavanje svih kupnji na jednom mjestu. Također, usluga omogućuje spremanje vaučera, kartica vjernosti te poklon kartica i njihovo korištenje prilikom plaćanja.

Nakon što je 2018. Google prvi put u Hrvatskoj predstavio uslugu Google Pay u partnerstvu s Privrednom bankom Zagreb za korisnike Visa Inspire kartice, sada i PBZ Card, članica PBZ grupe uvodi ovu naprednu uslugu plaćanja za korisnike Premium Visa kartica čime je Grupa još jedanput potvrdila ulogu predvodnika u uvođenju inovativnih rješenja na hrvatsko financijsko tržište.

Dodatne informacije:

Mladenka Dubravac, glavna koordinatorica odnosa s javnošću PBZ Carda