O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay PBZ Card Business Account

Donatorska večer za sigurniji korak u Zadarskoj županiji

 

Zagreb, 6. listopada 2017. – Američka gospodarska komora u Hrvatskoj (AmCham) organizirala je sinoć po 16. put zaredom „Večer za sigurne korake“, dobrotvorni projekt za razminiranje Hrvatske. Svih ovih godina AmCham ustraje u podizanju svijesti o opasnostima koje nose minsko-eksplozivna sredstva te okuplja političku, diplomatsku i poslovnu elitu na dobrotvornoj gala večeri kojom se prikupljaju sredstva za razminiranje minsko sumnjivih površina. U šesnaest godina projekta prikupljeno je više od 9,2 milijuna kuna, čime je izravno od mina očišćeno više od 950.000 m2. Sredstva prikupljena ove godine idu za sigurniji korak u Zadarskoj županiji, u kojoj su još uvijek minski sumnjiva 35,5 km2.

Na početku večeri okupljenima se obratila veleposlanica SAD-a u Hrvatskoj Julieta Valls Noyes pohvalivši plemeniti cilj projekta te je izrazila nadu kako će Hrvatska u što skorije vrijeme biti očišćena od mina. Izvršna direktorica AmChama Andrea Doko Jelušić se također zahvalila poslovnoj zajednici na kontinuiranoj društvenoj odgovornosti i ubrzanju čišćenja Hrvatske od mina. „Materijalne posljedice rata u Hrvatskoj su gotovo u cijelosti nestale, ali nažalost u brojnim dijelovima zemlje polja i šume još uvijek zagađuju mine kao trajni podsjetnik na nemile događaje. Mine ugrožavaju živote ljudi i onemogućavaju poslovanje na tom području, onemogućujući ubrzaniji razvoj tih krajeva. Upravo zbog toga AmCham svih ovih godina ustraje na ovom projektu i ponosni smo što će novac prikupljen na gala večeri omogućiti sigurniji korak u Zadarskoj županiji“, dodala je Doko Jelušić.

Glavni pokrovitelji dobrotvorne večere su i ove godine PBZ Card te zagrebačka podružnica odvjetničke tvrtke Wolf Theiss. PBZ Card se pozicionirao kao vjeran i pouzdan partner projekta razminiranja Hrvatske već desetu godinu zaredom. „Ponosni smo na svaki razminirani kvadratni metar, na svaki život siguran od mina koji je omogućen sredstvima ovog projekta. Nadamo se da će prikupljena sredstava omogućiti razminiranje što većeg područja Zadarske županije, koje je, nažalost, još uvijek zagađeno minama", istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

Dugi niz godina uz projekt je i odvjetničko društvo Wolf Theiss. Partner u njihovoj zagrebačkoj podružnici Ron Given posebno je zahvalio organizatorima na trudu koji ulažu u realizaciju projekta za razminiranje Hrvatske. „Ovo je jedinstven i svečan događaj kojemu iz godine u godinu s veseljem prisustvujemo zajedno sa svojim kolegama, prijateljima i obitelji. Humanitarni događaj 'Večer za sigurne korake' nas približava danu kad ćemo s ponosom moći reći da su u Hrvatskoj mine stvar prošlosti", izjavio je Ron Given.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr