O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay PBZ Card Business Account

Donacijom PBZ Grupe Županijskoj bolnici Čakovec obilježeno 10 godina projekta „Činim dobro svaki dan“

Čakovec, 26. rujna 2018. – U sklopu jubilarne godišnjice humanitarnog projekta PBZ Grupe „Činim dobro svaki dan“ i American Express kartice sa srcem, Županijska bolnica Čakovec primila je donaciju u iznosu od 382.594,00 kuna. Zahvaljujući toj donaciji, bolnica je kupila digitalni EEG uređaj, respirator, krevetić za toplinsku terapiju te monitor za praćenje vitalnih funkcija za Odjel pedijatrije i Neonatologiju.

Projekt „Činim dobro svaki dan“ i American Express kartica sa srcem ove godine obilježavaju deset godina postojanja, a putem njih Grupa pomaže dva nacionalna projekta za dobrobit djece i mladih: "Praćenje djece s neurorizicima" Ministarstva zdravstva i "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu American Express karticom sa srcem po jednu kunu, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Prikupljena sredstva PBZ Grupa donira ovim projektima u omjeru 50:50.

Ovim projektom PBZ Grupa je do sada prikupila više od 14 milijuna kuna te je ukupno realizirala 36 donacija, uključujući 27 donacija bolnicama diljem Hrvatske za kupnju suvremenih medicinskih uređaja i 9 donacija ustanovama socijalne skrbi za kupnju potrebne opreme.

"Drago mi je da smo sredstvima, prikupljenim za naš projekt "Činim dobro svaki dan", pomogli  Županijskoj bolnici Čakovec, doniravši joj suvremenu medicinsku opremu koja će omogućiti bolje liječenje i odrastanje malenih pacijenata Međimurske županije. Projekt "Činim dobro svaki dan" pokrenuli smo prije deset godina kako bismo dugoročno i kontinuirano pomagali našoj zajednici, onima koji najviše trebaju našu pomoć: malenim pacijentima te djeci bez roditeljske skrbi i s teškoćama u razvoju. Ponosni smo na postignuća koja smo ostvarili u deset godina ovog našeg projekta: na više od 14 milijuna prikupljenih kuna te na 36 donacija pedijatrijskim odjelima i dječjim bolnicama te domovima socijalne skrbi, omogućivši sigurniji razvoj malenih pacijenata te bolji život djece u domovima socijalne skrbi u 25 gradova i 19 županija. Županijska bolnica Čakovec od posebne je važnosti za liječenje malenih pacijenata Međimurske županije te se nadam da će novi medicinski uređaji doprinijeti njihovom kvalitetnijem liječenju", istaknuo je Dinko Lucić, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb.

"Zahvaljujem PBZ Grupi na vrijednoj donaciji kojom ćemo osigurati bolju i bržu dijagnostiku, te praćenje i liječenje naših najmanjih pacijenata. Ranom dijagnostikom i intenzivnim liječenjem moguće je spriječiti razvoj bolesti ili barem postići najveći mogući potencijal kod neurorizičnog djeteta, u čemu će nam uvelike pomoći donirani uređaji. Godišnje na Odjelu neonatologije liječimo stotinjak djece koja spadaju u grupu neurorizika. Donirani topli krevetić, monitor i respirator zajedno čine intenzivno mjesto za reanimaciju i daljnje zbrinjavanje ugroženog novorođenčeta. Radi što boljeg konačnog psihomotornog ishoda, ključno je kvalitetno zbrinjavanje u prvim minutama i satima života. Budući da je prva ustanova višeg ranga zbrinjavanja 100 km od nas, donirana oprema ima još veći značaj i omogućava kvalitetnije i sigurnije liječenje naših najmanjih pacijenata. U kasnijem praćenju takvih pacijenata izrazito je bitan donirani EEG, koji je u svakodnevnoj upotrebi, a ovom donacijom zamijenit ćemo uređaj iz 2003. godine. Godišnje u našoj bolnici se napravi oko 900 pregleda EEG uređajem kojim se otkrivaju djeca s epilepsijama i drugim neurološkim poremećajima te nam je ovaj uređaj neophodan za praćenje i planiranje terapije naših pacijenata," istaknuo je dr. Robert Grudić, ravnatelj ŽB Čakovec.

 

Detaljnije na: www.cinimdobro.hr; www.pbzcard.hr

 

Za dodatne informacije obratite se:

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/ 63 63 077

e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr