O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay PBZ Card Business Account

Donacijom PBZ grupe preuređena i opremljena igraonica za mališane osječkog Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje

Osijek/Zagreb, 28. ožujka 2024. – Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje iz Osijeka dobio je  donaciju u iznosu od 25.745,99 eura kojom je preuredio i opremio igraonicu. To je 82. donacija koju je PBZ grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, realizirala u sklopu svog humanitarnog projekta „Činim dobro svaki dan“ i Visa kartice sa srcem, putem kojih pomaže projekte za dobrobit djece i mladih. Kako bi osigurala bolju budućnost i ostvarila pozitivne promjene u društvu, samo u sklopu ovoga projekta PBZ grupa do sada je donirala više od 4,5 milijuna eura te realizirala donacije pedijatrijskim odjelima i dječjim domovima diljem Hrvatske. Donaciju je u ime PBZ grupe uručio Ante Brnić, direktor za Mass segment, Poslovanje sa stanovništvom, Privredna banka Zagreb.

Raduje me da smo sredstvima koja smo donirali za naš projekt „Činim dobro svaki dan“ preuredili i opremili igraonicu za mališane osječkog Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje. Nadam se da će nova igraonica uljepšati njihovo slobodno vrijeme i igru. Naš projekt „Činim dobro svaki dan“ nacionalnog je karaktera, putem njega pomažemo djeci i mladima diljem Hrvatske, opremamo pedijatrijske odjele, dječje bolnice i domove diljem naše zemlje. On ima i vrlo važnu lokalnu komponentu budući da njime pridonosimo i lokalnoj zajednici. Zato mi je drago da smo danas u Osijeku i da putem ovog projekta možemo učiniti dobru stvar za boljitak djece ovoga kraja“, istaknuo je Ante Brnić, direktor za Mass segment, Poslovanje sa stanovništvom, Privredna banka Zagreb.

Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje je ustanova koja kontinuirano djeluje već 154 godine pružajući različite usluge djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. U Centru trenutno na smještaju boravi osamdesetak korisnika, uključujući djecu najmlađeg uzrasta do mladih od 21 godine starosti. Centar Klasje ukupno brine za oko 180 korisnika s područja cijele Osječko–baranjske županije.

„Zahvaljujem PBZ grupi na ovoj iznimno vrijednoj donaciji u sklopu koje smo obnovili našu dvorišnu zgradu i uredili je u igraonicu za naše najmlađe korisnike. Isto tako smo drugi dio zgrade pretvorili u salu za edukacije, čime smo dobili prostor za stručno usavršavanje naših djelatnika. Također bih ovom prigodom čestitao PBZ grupi na kontinuitetu u brizi za djecu i mlade širom Hrvatske. Nadam se da će se projekt uspješno nastaviti te im želim puno sreće i uspjeha u daljnjem radu“, istaknuo je Vedran Škugor, ravnatelj Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje.

Donacija Centru za pružanje usluga u zajednici Klasje dio je projekta društveno odgovornog poslovanja PBZ grupe, članice Intesa Sanpaolo Grupe, koji Grupa provodi više od petnaest godina pod nazivom "Činim dobro svaki dan". Sredstvima izdvojenim za taj projekt PBZ grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih: "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi" i „Pomažemo djeci, pomažemo Zemlji“ Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te „Srcem za djecu s malignim bolestima“ i „Pomozimo oboljelima od rijetkih bolesti“ Ministarstva zdravstva, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po deset centi, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Grupa je do sada donirala više od 4,5 milijuna eura te, uključujući i ovu najnoviju, ukupno realizirala 82 donacije bolnicama i domovima socijalne skrbi diljem Hrvatske. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

###

Za dodatne informacije obratite se:
Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda
Tel.: 01/ 63 63 077; e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr