O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

Donacijom PBZ Grupe Dječji dom Zagreb izgradio i opremio dječje igralište i vanjsko vježbalište

Zahvaljujući donaciji, izgradili smo i opremili dječje igralište za mlađi uzrast te vanjsko vježbalište za starije školarce

Zagreb, 1. lipnja 2023. – PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, nastavlja pomagati projekte za dobrobit djece i mladih diljem zemlje u sklopu svog humanitarnog projekta „Činim dobro svaki dan” i Visa kartice sa srcem. Najnovijom donacijom u iznosu od 46.436,67 eura omogućila je izgradnju i opremanje dječjeg igrališta i vanjskog vježbališta u Dječjem domu Zagreb – Podružnici „Antun Gustav Matoš”.

„Raduje nas svaka prilika da pomognemo djeci i mladima te nam je drago da smo u sklopu našeg humanitarnog projekta „Činim dobro svaki dan” i Visa kartice sa srcem pomogli i Dječjem domu Zagreb – Podružnici A. G. Matoš, uručivši mu danas donaciju od oko 46,5 tisuća eura. Nadamo se da će novo dječje igralište i vanjsko vježbalište, čiju izgradnju i opremanje je omogućila ova donacija, uljepšati svakodnevne trenutke, igru i odrastanje te poboljšati kvalitetu života korisnika Dječjeg doma. Našu trajnu opredijeljenost i posvećenost pomaganju zajednici možda najbolje potvrđuje naš projekt „Činim dobro svaki dan” i humanitarna Visa kartica sa srcem koji ove godine navršavaju petnaest godina kontinuiranog pomaganja najosjetljivijoj skupini našeg društva – djeci i mladima. Za dobrobit djece i mladih samo u sklopu ovoga projekta do sada smo donirali više od 4,2 milijuna eura te realizirali 70 donacija pedijatrijskim odjelima i dječjim domovima diljem Hrvatske”, istaknuo je Dinko Lucić, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb.

Dječji dom Zagreb pruža socijalne usluge djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi i njihovim obiteljima te trenutno u institucijskim i izvaninstitucijskim uslugama ima 450 korisnika, djece i članova njihovih obitelji.

„Ova donacija nastavak je naše dugogodišnje suradnje s PBZ grupom, koju smo ostvarili kroz različite humanitarne akcije i sponzorstva našem Domu. Prošlogodišnja donacija PBZ grupe Dječjem domu Zagreb bila je usmjerena na najmlađu populaciju te smo zahvaljujući njoj izgradili i opremili senzorički park na našoj lokaciji u Nazorovoj 49, kojim smo podigli kvalitetu terapije za dječicu u tretmanu. Ove godine donacija je namijenjena školskoj populaciji – našim korisnicima na lokaciji podružnice „A. G. Matoš” u Selskoj cesti 132, a gdje brinemo o četrdesetak djece u dobi od 7 do 18 godina. Zahvaljujući donaciji, izgradili smo i opremili dječje igralište za mlađi uzrast te vanjsko vježbalište za starije školarce, koje oni već uvelike koriste. Zahvaljujem Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, PBZ grupi te svima koji su sudjelovali u realizaciji ove za nas vrlo vrijedne donacije”, istaknula je Jasna Ćurković Kelava, ravnateljica Dječjeg doma Zagreb.

Uručenju donacije nazočio je i Marco Elio Rottigni, glavni direktor Sektora za inozemne banke supsidijare Intesa Sanpaolo Grupe.

Donacija Dječjem domu Zagreb dio je projekta društveno odgovornog poslovanja PBZ Grupe, članice Intesa Sanpaolo Grupe, koji Grupa provodi već petnaest godina pod nazivom „Činim dobro svaki dan”. Sredstvima izdvojenim za taj projekt PBZ Grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih te drugih osoba u potrebi Ministarstva zdravstva i Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po 10 centi, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Do sada je za projekt „Činim dobro svaki dan” PBZ Grupa izdvojila više od 4,2 milijuna eura te realizirala 70 donacija bolnicama i domovima socijalne skrbi diljem Hrvatske. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

 

 ###

Za dodatne informacije obratite se:

Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/ 63 63 077; e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr 

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr