O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

Centar za pružanje usluga u zajednici Svitanje dobio donaciju PBZ grupe vrijednu oko 30.000 eura

75. donacija za pomoć mladima 

Koprivnički Centar za pružanje usluga u zajednici Svitanje dobio je donaciju u iznosu od 27.469,85 eura kojom je izgradio i opremio dječje igralište, nabavio namještaj za dvije stambene zajednice organiziranog stanovanja te potreban didaktički materijal. Ovo je 75. donacija koju je PBZ grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, realizirala u sklopu svog humanitarnog projekta „Činim dobro svaki dan” i Visa kartice sa srcem, putem kojih pomaže projekte za dobrobit djece i mladih. Kako bi osigurala bolju budućnost i ostvarila pozitivne promjene u društvu, samo u sklopu ovoga projekta Grupa je do sada donirala 4,4 milijuna eura te realizirala donacije pedijatrijskim odjelima i dječjim domovima diljem Hrvatske. Donaciju je u ime PBZ grupe uručio Branimir Čosić, regionalni direktor u Privrednoj banci Zagreb.

„Zahvaljujući ovoj vrijednoj donaciji izgrađeno je i opremljeno dječje igralište za djecu osnovnoškolske dobi kojoj pružamo socijalnu uslugu poludnevnog boravka u Đurđevcu. Također, donacija PBZ grupe omogućila nam je nabavu namještaja i opremanje dviju garsonijera u kojima se provodi usluga organiziranog stanovanja uz povremenu podršku. U garsonijerama su smještene mlade punoljetne osobe te će im uređen i opremljen prostor znatno podići kvalitetu života. Usluge poludnevnog boravka provodimo na tri lokacije i u dvije županije - u gradovima Koprivnici, Đurđevcu i Ludbregu, a za korisnike ove usluge zahvaljujući donaciji nabavili smo korisne didaktičke materijale. Zahvaljujem Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, PBZ grupi i svima koji su sudjelovali u realizaciji ove za sve nas vrlo vrijedne donacije”, istaknuo je Mladen Fajdetić, ravnatelj Centra za pružanje usluga u zajednici Svitanje.

Centar za pružanje usluga u zajednici Svitanje ustanova je koja pruža u potpunosti izvaninstitucijske socijalne usluge za djecu i mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi i djecu i mlade s problemima u ponašanju – boravak za djecu i mlade, organizirano stanovanje uz povremenu i sveobuhvatnu podršku, psihosocijalnu podršku, podršku udomiteljskim obiteljima te trenutno pruža usluge za oko 60 korisnika.

Donacija Centru za pružanje usluga u zajednici Svitanje, Koprivnica dio je projekta društveno odgovornog poslovanja PBZ grupe, članice Intesa Sanpaolo Grupe, koji Grupa provodi već petnaest godina pod nazivom „Činim dobro svaki dan”. Sredstvima izdvojenim za taj projekt PBZ grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih: „Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi” Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te „Srcem za djecu s malignim bolestima” i „Pomozimo oboljelima od rijetkih bolesti” Ministarstva zdravstva, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po 10 centi, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Grupa je do sada donirala 4,4 milijuna eura te, uključujući i ovu najnoviju, ukupno realizirala 75 donacija bolnicama i domovima socijalne skrbi diljem Hrvatske. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

 

 ###

Za dodatne informacije obratite se:
Mladenki Dubravac, glavnoj koordinatorici odnosa s javnošću PBZ Carda
Tel.: 01/ 63 63 077; e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr 

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr