My Way PBZ Card Business Account

Apple Pay dostupan korisnicima Premium Visa kartica

Vodeća kartična kuća u Hrvatskoj - PBZ Card od danas korisnicima svojih Premium Visa kartica, uključujući Premium Visa Gold, Premium Visa Platinum, Premium Visa Infinite i Visa Business Platinum, donosi uslugu Apple Pay, koja mobilna plaćanja pretvara u jednostavan, siguran i privatan način plaćanja koji je brz i praktičan. Sigurnost i privatnost u središtu su usluge Apple Pay. Kada putem usluge Apple Pay koristite kreditnu ili debitnu karticu, stvarni brojevi kartica ne pohranjuju se na uređaju niti na Apple poslužiteljima. Umjesto toga, dodjeljuje se jedinstveni broj računa uređaja koji je tokeniziran i sigurno pohranjen na modulu Secure Element na vašem uređaju. Svaka je transakcija autorizirana jednokratnim jedinstvenim dinamičkim sigurnosnim kodom.

"Izuzetno mi je drago da smo našim korisnicima, u ovom vremenu povećanog korištenja beskontaktnog plaćanja, ponudili još jednu mogućnost naprednog i inovativnog plaćanja putem mobilnih uređaja. Uz mogućnost beskontaktnog plaćanja, koje nude sve naše Premium Visa kartice, uvođenjem Apple Pay usluge korisnicima smo osigurali plaćanje koje je brzo, jednostavno i dostupno diljem svijeta. Ujedno, ova usluga im nudi najviši stupanj sigurnosti, zahvaljujući visokim sigurnosnim standardima PBZ Carda te naprednim rješenjima koje primjenjuje Apple Pay", istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

Apple Pay je vrlo lako postaviti, a korisnici će nastaviti ostvarivati sve pogodnosti koje im nude kreditne i debitne kartice. Za kupnju u trgovinama, Apple Pay radi na iPhone SE, iPhone 6 i novijim modelima te Apple Watch uređaju. Online kupnja, u aplikacijama i na web stranicama koje prihvaćaju Apple Pay, jednostavna je pomoću dodira Touch ID-a, dvostrukim klikom bočne tipke i pogledom na iPhone X za potvrdu identiteta putem Face ID-a. S uslugom Apple Pay nema potrebe za ispunjavanjem drugih obrazaca računa ili ponovnim upisivanjem podataka o dostavi i naplati.

Kada plaćate robu i usluge u aplikacijama ili pregledniku Safari, Apple Pay radi na uređajima iPhone 6 i novijim modelima, iPhone SE, iPad Pro, iPad (5. generacija), iPad Air 2 i iPad mini 3 i novijim verzijama. Možete koristiti i Apple Pay u Safariju na bilo kojem Mac računalu uvedenom u ili nakon 2012. sa sustavom macOS Sierra i potvrditi plaćanje s iPhonom 6 ili novijim ili Apple Watch uređajem, ili Touch ID-om na novom MacBook Pro i MacBook Air.

Više informacija vezano za Apple Pay potražite na: https://www.apple.com/hr/apple-pay/

O PBZ Cardu:

PBZ Card, u vlasništvu Privredne banke Zagreb, je vodeći izdavatelj i ugovaratelj prihvata kartica u Hrvatskoj. U asortimanu tvrtke nalazi se bogat izbor Premium Visa kartica PBZ Carda te Mastercard, Maestro, Visa i Visa Electron proizvoda Privredne banke Zagreb, uključujući charge, debitne, kreditne, pre-paid i druge kartice, namijenjene fizičkim i pravnim osobama. Društvo se također bavi prihvaćanjem i izgradnjom prodajne mreže za globalne kartične brendove za hrvatsko tržište, poput Vise, Mastercarda, UnionPaya i American Expressa. PBZ i PBZ Card imaju 2,5 milijuna aktivnih kartica te 50.000 prodajnih mjesta, istovremeno pružajući korisnicima svojih kartica i trgovcima inovativna i uspješna kartična rješenja te raznoliku ponudu kvalitetnih financijskih usluga i proizvoda.

Kontakt za medije:

Mladenka Dubravac, glavni koordinator odnosa s javnošću PBZ Carda

Adresa: Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

Tel: 1/63 63077, mob: 098/233 163

E-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr

Odjel prodaje

Upiti o ugovaranju prihvata kartica

Odjel upravljanja POS mrežom

Upiti o funkcioniranju POS mreže, izmjena matičnih podataka, dostava slipova, obrazaca kredita i drugih materijala

Direkcija podrške kartičnom poslovanju

Upiti o knjiženju transakcija, plaćanjima i razni financijski upiti

01/ 61 24 433 01/ 63 20 165 prihvatkartica.transakcije@pbzcard.hr