My Way PBZ Card Business Account

Apple Pay dostupan korisnicima PBZ Mastercard kartica

Privredna banka Zagreb (PBZ) od danas korisnicima svojih Mastercard kartica donosi uslugu Apple Pay, koja mobilna plaćanja pretvara u jednostavan, siguran i privatan način plaćanja koji je brz i praktičan. Sigurnost i privatnost u središtu su usluge Apple Pay. Kada putem usluge Apple Pay koristite kreditnu ili debitnu karticu, stvarni brojevi kartica ne pohranjuju se na uređaju niti na Apple poslužiteljima. Umjesto toga, dodjeljuje se jedinstveni broj računa uređaja koji je tokeniziran i sigurno pohranjen na modulu Secure Element na vašem uređaju. Svaka je transakcija autorizirana jednokratnim jedinstvenim dinamičkim sigurnosnim kodom.

„PBZ i dalje snažno nastavlja s aktivnostima proširenja ponude inovativnih proizvoda i usluga prema svojim klijentima. Vrlo smo zadovoljni što danas možemo ponuditi Apple Pay uslugu također i našim korisnicima Mastercard kartica, pružajući im još jedan način plaćanja koji je ne samo siguran, već i vrlo praktičan, što je osobito važno u ovom trenutku povećanog korištenja mobilnih plaćanja", rekao je Dinko Lucić, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb.

Apple Pay je vrlo lako postaviti, a korisnici će nastaviti ostvarivati sve pogodnosti koje im nude kreditne i debitne kartice. Za kupnju u trgovinama, Apple Pay radi na iPhone SE, iPhone 6 i novijim modelima te Apple Watch uređaju. Online kupnja, u aplikacijama i na web stranicama koje prihvaćaju Apple Pay, jednostavna je pomoću dodira Touch ID-a, dvostrukim klikom bočne tipke i pogledom na iPhone X za potvrdu identiteta putem Face ID-a. S uslugom Apple Pay nema potrebe za  ispunjavanjem drugih obrazaca računa ili ponovnim upisivanjem podataka o dostavi i naplati.

Kada plaćate robu i usluge u aplikacijama ili pregledniku Safari, Apple Pay radi na uređajima iPhone 6 i novijim modelima, iPhone SE, iPad Pro, iPad (5. generacija), iPad Air 2 i iPad mini 3 i novijim verzijama. Možete koristiti i Apple Pay u Safariju na bilo kojem Mac računalu uvedenom u ili nakon 2012. sa sustavom macOS Sierra i potvrditi plaćanje s iPhonom 6 ili novijim ili Apple Watch uređajem, ili Touch ID-om na novom MacBook Pro i MacBook Air.

Više informacija vezano za Apple Pay potražite na: https://www.apple.com/hr/apple-pay/

O PBZ-u:

Privredna banka Zagreb d.d. (PBZ), članica Intesa Sanpaolo Grupe, druga je po veličini banka u Hrvatskoj, tehnološki visoko razvijena i predvodnik na tržištu u primjeni inovativnih rješenja, nudi kompletan asortiman specijaliziranih proizvoda i usluga za oko 1,7 milijuna klijenata te s najrazgranatijom mrežom poslovnica i bankomata pokriva područje cijele zemlje.

PBZ je danas centar izvrsnosti za mnoga područja bankarskog poslovanja u sklopu Intesa Sanpaolo Grupe, a nedavno je postao i regionalni bankarski hub preuzimanjem većinskog vlasništva u bankama Intesa Sanpaolo u Bosni i Hercegovini i Sloveniji. ww.pbz.hr

Kontakti za medije:

Mladenka Dubravac, PBZ Card, glavni koordinator odnosa s javnošću

Adresa: Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

Tel: 1/63 63077, mob: 098/233 163

E-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr

Dražen Dumančić, PBZ, pomoćnik izvršnog direktora

Odnosi s javnošću i marketing

Adresa: Radnička cesta 50, 10000 Zagreb

Tel: 1/63 60259 mob: 098/415 018