O NAMA IZDAVANJE KARTICA PRIHVAĆANJE KARTICA POGODNOSTI PUTOVANJA NEKRETNINE SIGURNOST PODRŠKA UVJETI POSLOVANJA KONTAKTI
MyWay Nexi Business Account

American Express Start Card za studente – prva beskontaktna American Express kartica na hrvatskome tržištu

Zagreb, 8. travnja 2015. -  Od početka travnja studentima je ponuđena American Express Start Card za studente unaprijeđena novim pogodnostima i izgledom, koja prati potrebe studenata, njihove navike i životni stil te ih uvodi u svijet financijske samostalnosti.

Unaprijeđena American Express Start Card za studente sada podržava beskontaktno plaćanje te je to prva American Express kartica na našem tržištu koja nudi ovu mogućnost. Za plaćanje iznosa manjih od 100 kuna dovoljno je karticu prisloniti na beskontaktni čitač kartice i transakcija će biti realizirana u nekoliko trenutaka, dok je za plaćanje iznosa većih od 100 kuna nakon prislanjanja kartice potrebno potpisati evidenciju utroška. Osim toga, nova pogodnost ove kartice je i mogućnost njezinog korištenja u inozemstvu; čime je kartica značajno unaprijeđena s obzirom na sve češća putovanja studenata u inozemstvo. Uz mogućnost beskontaktnog plaćanja te novi atraktivan dizajn, nova American Express Start Card za studente savršeno se uklapa u stil života nove tehnološki osviještene generacije studenata.

Novi moderan i osvježen dizajn American Express Start Card za studente jedinstven je za sve kartice namijenjene studentima na tržištima Intesa Sanpaolo Grupe u svijetu, a PBZ Card je prvi izdavatelj American Express kartica koji uvodi ovaj dizajn za svoju American Express Start Card za studente.

Inače, American Express Start Card za studente na hrvatskome tržištu prisutna je od 2006. godine, a uz nova unaprjeđenja, kartica je zadržala i postojeće pogodnosti. American Express Start Card za studente je charge kartica, a za cijelo vrijeme njezinog korištenja korisnik je oslobođen plaćanja upisnine i članarine. Ograničenje potrošnje po American Express Start Card za studente iznosi 2.000 kuna. Ova kartica nudi mogućnost plaćanja na rate na više od 35.000 odabranih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, a njezini korisnici automatski sudjeluju u programu uštede Student, koji nudi pogodnosti, poput ušteda i popusta kod odabranih prodajnih mjesta.

American Express Start Card za studente dio je PBZ Indeks plus studentskog paketa, koji uključuje PBZ tekući i žiro račun u kunama, dopušteno prekoračenje po PBZ tekućem računu u kunama do iznosa od 1.000 kuna, mogućnost korištenja obročne otplate do 1.000 kuna na PBZ Visa Inspire kartici, uslugu internetskog (PBZ365@NET) i mobilnog bankarstva (mPBZ) uz mToken, dostavu izvatka PBZ tekućeg i žiro računa u kunama na e-mail te trajni nalog s PBZ žiro računa na PBZ tekući račun. Detalje o pogodnostima PBZ Indeks plus studentskog paketa potražite na student.pbz.hr.

American Express Start Card za studente izdaje PBZ Card, ovlašteni izdavatelj American Express kartica na hrvatskome tržištu. PBZ Card, u vlasništvu Privredne banke Zagreb, vodeća je kartična organizacija u Hrvatskoj. Ujedno jedina je kartična tvrtka u Hrvatskoj koja, uz izdavanje i prihvat American Express kartica, pruža i uslugu prihvata te izgradnje prodajne mreže za Visa i MasterCard kartice. Svoj uspjeh PBZ Card zasniva na velikom znanju i bogatom iskustvu izgrađenima tijekom više od četrdeset godina prisustva American Expressa na hrvatskom tržištu te snažnom položaju koji je izgradila Privredna banka Zagreb kao vodeća banka u uvođenju novih tehnologija i proizvoda u kartično poslovanje.

###

Za sve dodatne informacije kontaktirajte:

Mladenku Dubravac, glavnu koordinatoricu odnosa s javnošću PBZ Carda

Tel.: 01/63 63 077; e-mail: mladenka.dubravac@pbzcard.hr

www.pbzcard.hr

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Kontakti

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati; subotom od 8 do 16 sati.

Za korisnike PBZ Mastercard i Visa kartica


01 / 48 91 333

Autorizacije


Premium Visa kartice

01/ 61 24 400

Mastercard i Visa kartice

01/ 48 91 333

PBZ Card Travel


Aranžmani

01/ 612 42 22

Avio karte

01/ 612 42 23 01/ 636 30 99 travel@pbzcard.hr https://www.pbzcard-travel.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Ugovaranje prihvaćanja kartica


PBZ Card d.o.o.

01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija


Nexi Croatia d.o.o.

01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr Media centar
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Službenik za zaštitu osobnih podataka


zop@pbzcard.hr